Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bloomberg: Instabilitatea politica din Romania sperie investitorii.

România Liberă România Liberă,
Bloomberg: Instabilitatea politica din Romania sperie investitorii.

Romania are nevoie ca alegerile parlamentare din aceasta saptamana sa puna capat razboiului politic dintre liderii tarii, sau risca sa se confrunte cu declinul monedei, obligatiunilor si investitiilor, au declarat directori de companii si analisti consultati de Bloomberg, potrivit Mediafax. Romania, tara cu cei mai multi premieri incepand din 1990 in randul statelor membre UE, a fost condusa in acest an de trei guverne, intarziind planuri de a consolida economia si justitia. Investitiile . continuă pe România Liberă

Bloomberg: Instabilitatea politica din Romania sperie investitorii

Instabilitatea politica din tara noastra sperie investitorii, au declarat directori de companii si analisti consultati de Bloomberg. Acestia recomanda ca alegerile parlamentare din aceasta saptamana sa.

Bloomberg: Instabilitatea politica din Romnia sperie investitorii

Romania are nevoie ca alegerile parlamentare din aceasta saptamana sa puna capat razboiului politic dintre liderii tarii, sau risca sa se confrunte cu declinul monedei, obligatiunilor si investitiilor, au declarat directori de companii si analisti consultati de Bloomberg si citati de Meidafax. Romania, tara cu cei mai multi premieri incepand din 1990 in randul statelor membre UE, a fost condusa in acest an de trei guverne, intarziind planuri de a consolida economia si justitia. Investitiile straine directe au scazut puternic, la 1,1 miliarde de euro in primele noua luni ale acestui an, de la nivelul record de 9,5 miliarde de euro in 2008, iar leul se situeaza aproape de minimul istoric.

Auchan trece pe locul doi in topul lanturilor de hipermarketuri din Romania dupa preluarea Real.

Auchan urca de pe locul patru pe doi in topul lanturilor de hipermarketuri din Romania dupa preluarea magazinelor Real, cu afaceri cumulate de peste un miliard de euro, fiind devansat doar de Kaufland, care a inregistrat anul trecut vanzari de aproximativ 1,3 miliarde de euro, potrivit Mediafax. Primul loc in topul hipermarketurilor il ocupa Kaufland, cu afaceri de 1,3 miliarde de euro. Retailerul german are 78 de magazine in Romania. Grupul Auchan a anuntat vineri ca a cumparat de la Metro .

Au ramas uimiti cand au vazut-o la usa lor. O pisica a ajuns tocmai din Romania, in Marea Britanie. Nimeni nu stie cum

O pisica a uimit Marea Britanie dupa ce ar fi strabatut, de una singura, Europa, tocmai din Romania. Flamanda si murdara, Mimi a fost gasita de o femeie la usa casei ei din estul Marii Britanii, acum doua.

O pisica din Romania face senzatie in Marea Britanie dupa ce a calatorit fara stapan peste 2.000 de km

O comunitate din Marea Britanie a fost uimita sa descopere o pisica din Romania pe pragul unei case din apropiere, potrivit swns. com. Felina a fost gasita pe pragul unei case din Suffolk si a fost dusa imediat de.

Dezvaluire SOCANTA: Ceausescu ar fi fost dat jos de unguri. Adevarata poveste din spatele Revolutiei din Romania

Vancouver Sun, o publicatie canadiana, face o descoperire epocala in urma disecarii Revolutiei din Romania. Potrivit acesteia, etnicii unguri din Romania si suporterii lor din SUA, Canada si restul Europei ar.

Auchan a cumparat magazinele Real din ECE, inclusiv cele din Romania, pentru 1,1 mld. euro.

Grupul Auchan a anuntat, vineri, ca a cumparat de la Metro Group hipermarketurile Real din Europa Centrala si de Est, printre care si pe cele din Romania, pentru 1,1 miliarde de euro, informeaza Mediafax. Auchan va prelua activitatile operationale si activele imobiliare corespondente ale filialelor Metro Group din Polonia, Romania,Rusia si Ucraina. Aceasta operatiune mai necesita obtinerea aprobarii din partea autoritatilor competente ale concurentei din fiecare tara vizata si va fi .

Business report: Datornici fara vina: ce pot face angajatii cu CAS-ul neplatit; TVA la incasare, o mare pacaleala; Vin vremuri grele pentru soferii din Romania; 2013 - an catastrofal pentru economie?

Unde renteaza sa te angajezi la stat. Anul acesta, in ministere au existat mai putin de 300 de locuri de munca vacante. Pentru opt dintre acestea, in general posturi de conducere, nu a. O taxa impusa de Guvernul Orban risca sa alunge bancile straine din Ungaria. Masurile luate de guvernul din Ungaria cu efect negativ asupra sectorului bancar, inclusiv prin impunerea.

Discovery, indignati de decizia RCS: Am demarat discutii cu autoritatile din Romania si UE

Oficialii companiei Discovery spun ca sunt indignati de decizia RCSRDS de a scoate din grilele sale toate canalele Discovery, privand aproximativ 3 milioane de telespectatori de aceste programe, motiv pentru.

Olt: La Slatina a fost amplasat cel mai mare Drapel din Romania.

Cel mai mare Drapel din tara, de 391 de metri patrati, a fost amplasat la Slatina pe Dealul Gradiste unde va ramane arborat permanent, potrivit Agerpres. Tricolorul, inaltat pe un suport de peste 45 de metri, poate fi observat atat in cursul zilei cat si noaptea datorita unei instalatii de iluminat arhitectural. Drapelul va fi arborat oficial sambata dimineata, de Ziua Nationala a Romaniei, dupa ce va fi sfintit de un sobor de preoti. Constructia ansamblului de sustinere a steagului de .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )