Libnet.ro
UNICEF

19:00

Bloomberg: Instabilitatea politica din Romnia sperie investitorii

Hotnews Hotnews,
Bloomberg: Instabilitatea politica din Romnia sperie investitorii

Romania are nevoie ca alegerile parlamentare din aceasta saptamana sa puna capat razboiului politic dintre liderii tarii, sau risca sa se confrunte cu declinul monedei, obligatiunilor si investitiilor, au declarat directori de companii si analisti consultati de Bloomberg si citati de Meidafax. Romania, tara cu cei mai multi premieri incepand din 1990 in randul statelor membre UE, a fost condusa in acest an de trei guverne, intarziind planuri de a consolida economia si justitia. Investitiile straine directe au scazut puternic, la 1,1 miliarde de euro in primele noua luni ale acestui an, de la nivelul record de 9,5 miliarde de euro in 2008, iar leul se situeaza aproape de minimul istoric. continuă pe Hotnews

Bloomberg: Instabilitatea politica din Romania sperie investitorii

Instabilitatea politica din tara noastra sperie investitorii, au declarat directori de companii si analisti consultati de Bloomberg. Acestia recomanda ca alegerile parlamentare din aceasta saptamana sa.

Bloomberg: Instabilitatea politica din Romania sperie investitorii.

Romania are nevoie ca alegerile parlamentare din aceasta saptamana sa puna capat razboiului politic dintre liderii tarii, sau risca sa se confrunte cu declinul monedei, obligatiunilor si investitiilor, au declarat directori de companii si analisti consultati de Bloomberg, potrivit Mediafax. Romania, tara cu cei mai multi premieri incepand din 1990 in randul statelor membre UE, a fost condusa in acest an de trei guverne, intarziind planuri de a consolida economia si justitia. Investitiile .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )