Libnet.ro
UNICEF

08:30

Blue Air Aviation SA - Evolutia rezultatelor financiare in 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Blue Air Aviation SA - Evolutia rezultatelor financiare in 2019

In anul 2019, cifra de afaceri la Blue Air a scazut cu 5% comparativ cu decembrie 2018. Cu toate acestea, profitul inainte de impozitare este pe plus 72. 229 lei) si inregistreaza o crestere de 150%, dupa 3 ani de scaderi consecutive. continuă pe Ziarul Bursa

O DECIZIE NU DOAR INEXPLICABIL DE PROASTA Investitia SIF Banat Crisana in obligatiuni Blue Air a incalcat normele ASF

Pierderea de 9,3 milioane de euro pe care SIF Banat Crisana a ascuns-o fata de investitori in Situatia Valorii Activului Net pe iulie raportata la Bursa de Valori Bucuresti BVB) se ridica la nivelul sumei platite anul trecut pe obligatiunile Blue Air Aviation S. 9 milioane de euro, data achizitiei: 16 decembrie 2019; data scadentei: 15 iunie 2020; dobanda anualizata: circa13%).

Ajutoare de stat pentru Tarom si Blue Air Guvernul va garanta imprumuturi de peste 600 milioane lei ale celor doua companii

Guvernul discuta in sedinta de miercuri un proiect de OUG privind acordarea unor ajutoare de stat companiilor TAROM si BLUE AIR, pe motiv ca cele doua companii aeriene au pierderi importante din cauza efectelor pandemiei COVID -19. Statul va garanta in procent de 100% imprumuturi de peste 600 milioane lei, a dobanzilor si comisioanelor aferente.

Conditiile pe care le pune statul pentru a salva Blue Air: ce trebui sa faca pentru a primi banii

Guvernul a promis ca va garanta un imprumut de sute de milioane de lei pentru operatorul aerian Blue Air. Numai ca exista niste conditii extrem de dure. De la inceputul pandemiei, operatorii.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )