Libnet.ro
UNICEF

21:30

Conditiile pe care le pune statul pentru a salva Blue Air: ce trebui sa faca pentru a primi banii

Playtech Playtech,
Conditiile pe care le pune statul pentru a salva Blue Air: ce trebui sa faca pentru a primi banii

Guvernul a promis ca va garanta un imprumut de sute de milioane de lei pentru operatorul aerian Blue Air. Numai ca exista niste conditii extrem de dure. De la inceputul pandemiei, operatorii. continuă pe Playtech

Ajutoare de stat pentru Tarom si Blue Air Guvernul va garanta imprumuturi de peste 600 milioane lei ale celor doua companii

Guvernul discuta in sedinta de miercuri un proiect de OUG privind acordarea unor ajutoare de stat companiilor TAROM si BLUE AIR, pe motiv ca cele doua companii aeriene au pierderi importante din cauza efectelor pandemiei COVID -19. Statul va garanta in procent de 100% imprumuturi de peste 600 milioane lei, a dobanzilor si comisioanelor aferente.

O DECIZIE NU DOAR INEXPLICABIL DE PROASTA Investitia SIF Banat Crisana in obligatiuni Blue Air a incalcat normele ASF

Pierderea de 9,3 milioane de euro pe care SIF Banat Crisana a ascuns-o fata de investitori in Situatia Valorii Activului Net pe iulie raportata la Bursa de Valori Bucuresti BVB) se ridica la nivelul sumei platite anul trecut pe obligatiunile Blue Air Aviation S. 9 milioane de euro, data achizitiei: 16 decembrie 2019; data scadentei: 15 iunie 2020; dobanda anualizata: circa13%).

Blue Air Aviation SA - Evolutia rezultatelor financiare in 2019

In anul 2019, cifra de afaceri la Blue Air a scazut cu 5% comparativ cu decembrie 2018. Cu toate acestea, profitul inainte de impozitare este pe plus 72. 229 lei) si inregistreaza o crestere de 150%, dupa 3 ani de scaderi consecutive.

Curs valutar BNR pentru miercuri, 19 august 2020. Care sunt valutele pentru azi?

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat un nou curs valutar pentru azi, 19 august. Care sunt cotatiile pentru miercuri si cat este Indicele ROBOR? Curs valutar BNR pentru miercuri, 19 august Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs pentru ziua de miercuri, 19 august. Noile cotatii ale .

Medic din spital Covid: Pe cand voi va pregatiti pentru distractie,eu vad doua familii care se pregatesc pentru inmormantare

Un medic din Timisoara, transferat inSpitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, transmite un mesaj dur pentru cei care sunt pregatiti pentru distractie. Doctorul atrage atentia ca oamenii sa respecte.

Care sunt criteriile pentru ca un elev sa primeasca unul dintre cele 250.000 de dispozitive conectate la internet si cum se procedeaza

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a semnat ordinul prin care se aproba necesarul de 250. 000 de dispozitive electronice conectate la internet ce vor fi distribuite elevilor din Romania prin programul Scoala de Acasa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )