Libnet.ro
UNICEF

16:45

BNR: Romania are cei mai putini kilometri de autostrada din Europa, raportat la suprafata tarii

Adevărul Adevărul,
BNR: Romania are cei mai putini kilometri de autostrada din Europa, raportat la suprafata tarii

Romania avea, in anul 2014, cei mai putini kilometri de autostrada din Europa, raportat la suprafata tarii, de 20 de ori mai putin decat Germania, iar de trei ani am reusit sa mai inauguram abia putin peste 100 de kilometri. continuă pe Adevărul

Orgii sexuale in mijlocul New Yorkului. Petreceri cu DEZMAT fara PERDEA pentru cei mai bogati americani (FOTO)

Scene desprinse din filmele pentru adulti, parca, in centrul New York-ului. Cei mai bogati oameni din oras s-au strans la una dintre cele mai ciudate petreceri. Sambata trecuta, 100 dintre.

Asta ma batea, venea cu un bici si ma lovea peste fund, dar eu fugeam. Unul dintre cei mai mari fotbalisti italieni, detalii FIERBINTI din viata personala

Christian Vieri, unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria Italiei, a vorbit despre aventurile sale din viata intima. Cunoscut pentru realatiile pe care le-a avut de-a lungul timpului, fotbalistul a fost.

Adrian Vasilescu (BNR): Romania trebuie sa majoreze salariile, dar exista riscul ca guvernul sa dea cu o mana si sa ia cu doua

Romania trebuie sa majoreze salariile, pentru ca nu poate ramane cu o forta de munca descurajata, avand in vedere ca tara se situeaza pe penultimul loc in Europa, cu 5,4 euro platiti pentru ora de munca, doar inaintea Bulgariei, insa exista riscul ca guvernul sa ajunga in situatia de a da cu o mana si sa ia cu doua maini, a declarat duminica consultantul de strategie al BNR, Adrian Vasilescu, intr-o emisiune la Digi24, potrivit News. ro.

Vasilescu, BNR: Romania trebuie sa majoreze salariile, dar exista riscul ca guvernul sa dea cu o mana si sa ia cu doua

Romania trebuie sa majoreze salariile, pentru ca nu poate ramane cu o forta de munca descurajata, avand in vedere ca tara se situeaza pe penultimul loc in Europa, cu 5,4 euro platiti pentru ora de munca, doar inaintea Bulgariei, insa exista riscul ca guvernul sa ajunga in situatia de a da cu o mana si sa ia cu doua maini, a declarat duminica consultantul de strategie al BNR, Adrian Vasilescu, la Digi24.

Unul dintre cei mai controversati afaceristi din Constanta, parte din Reteaua Mazare, a fost condamnat la 13 ani de inchisoare in SUA dupa ce a incercat sa mituiasca un agent FBI

Dumitru Martin, actionar al Polaris Constanta, unchi al fostului deputat PSD Eduard Martin, a fost condamnat vineri de un tribunal federal din SUA la 13 ani de inchisoare pentru tentativa de mituire a unui oficial, anunta un ziar local. Martin, un membru al cercului de interese din care mai faceau parte Radu Mazare si Nicusor Dan, si-a consolidat imperiul Polaris in urma unui contract de peste 300 de milioane de euro pentru deseuri pe care Primaria Constanta, condusa de Radu Mazare, i l-a atribuit in 2008, pentru un sfert de secol.

10 marturii faimoase despre razboinicii daci. Armele cu care faceau prapad in randurile inamice si cei mai temuti regi

Cele mai celebre relatari ale istoricilor antici despre razboinicii stramosilor nostri le prezinta obiceiurile ciudate prin care isi cultivau curajul in lupta, dar si episoade in care sunt remarcati pentru teama pe care o inspirau.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2877 seconds )