Libnet.ro
UNICEF

23:45

Vasilescu, BNR: Romania trebuie sa majoreze salariile, dar exista riscul ca guvernul sa dea cu o mana si sa ia cu doua

Adevărul Adevărul,
Vasilescu, BNR: Romania trebuie sa majoreze salariile, dar exista riscul ca guvernul sa dea cu o mana si sa ia cu doua

Romania trebuie sa majoreze salariile, pentru ca nu poate ramane cu o forta de munca descurajata, avand in vedere ca tara se situeaza pe penultimul loc in Europa, cu 5,4 euro platiti pentru ora de munca, doar inaintea Bulgariei, insa exista riscul ca guvernul sa ajunga in situatia de a da cu o mana si sa ia cu doua maini, a declarat duminica consultantul de strategie al BNR, Adrian Vasilescu, la Digi24. continuă pe Adevărul

Adrian Vasilescu (BNR): Romania trebuie sa majoreze salariile, dar exista riscul ca guvernul sa dea cu o mana si sa ia cu doua

Romania trebuie sa majoreze salariile, pentru ca nu poate ramane cu o forta de munca descurajata, avand in vedere ca tara se situeaza pe penultimul loc in Europa, cu 5,4 euro platiti pentru ora de munca, doar inaintea Bulgariei, insa exista riscul ca guvernul sa ajunga in situatia de a da cu o mana si sa ia cu doua maini, a declarat duminica consultantul de strategie al BNR, Adrian Vasilescu, intr-o emisiune la Digi24, potrivit News. ro.

Romania trebuie sa majoreze salariile, dar exista riscul ca guvernul sa dea cu o mana si sa ia cu doua

Tara noastra trebuie sa majoreze salariile, pentru ca nu poate ramane cu o forta de munca descurajata, avand in vedere ca tara se situeaza pe penultimul loc in Europa, cu 5,4 euro platiti pentru ora de munca, doar inaintea Bulgariei, insa exista riscul ca guvernul sa ajunga in situatia de a da cu o mana si sa ia cu doua maini, a declarat duminica consultantul de strategie al BNR, Adrian Vasilescu, la Digi24, care apreciaza ca Executivul trebuie sa apese mai multe pedale, nu doar cea a salariilor, ci si a vitezei cresterii economice, care sa se mentina sustenabila.

Adrian Vasilescu (BNR), despre cresterea salariilor: Riscul este ca Executivul sa dea cu o mana si sa ia cu doua

Adrian Vasilescu, consultant de Strategie la Banca Nationala a Romaniei, a declarat ca riscul cel mare in ceea ce priveste cresterea salariilor in Romania este ca Executivul sa dea cu o.

Vasilescu (BNR), despre majorarile salariale anuntate de PSD: Riscul cel mai mare e sa ajungem in situatia unui guvern care sa dea cu o mana si sa ia cu doua

Riscul cel mai mare e sa ajungem in situatia unui guvern, oricare, care sa dea cu o mana si sa ia cu doua, a avertizat Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, in contextul in.

BNR: Romania are cei mai putini kilometri de autostrada din Europa, raportat la suprafata tarii

Romania avea, in anul 2014, cei mai putini kilometri de autostrada din Europa, raportat la suprafata tarii, de 20 de ori mai putin decat Germania, iar de trei ani am reusit sa mai inauguram abia putin peste 100 de kilometri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )