Libnet.ro
UNICEF

12:15

Bob Dylan va primi Legiunea de Onoare din partea Guvernului francez.

România Liberă România Liberă,
Bob Dylan va primi Legiunea de Onoare din partea Guvernului francez.

Cantaretul Bob Dylan va fi distins cu Legiunea de Onoare, cea mai inalta distinctie culturala acordata de Guvernul francez, dupa ce propunerea a fost refuzata initial, din cauza faptului ca artistul a fost consumator de marijuana si s-a opus razboiului din Vietnam, informeaza Reuters, citat de Mediafax. Cantaretul se va alatura astfel unor nume precum Paul McCartney si Charles Aznavour. Bob Dylan, pe numele adevarat Robert Allen Zimmerman, nascut pe 24 mai 1941, in Duluth, Minnesota, este . continuă pe România Liberă

Bob Dylan va primi Legiunea de Onoare din partea Guvernului francez

Cantaretul Bob Dylan va fi distins cu Legiunea de Onoare, cea mai inalta distinctie culturala acordata de Guvernul francez, dupa ce propunerea a fost refuzata initial, din cauza faptului ca artistul a fost consumator de marijuana si s-a opus razboiului din Vietnam.

Bob Dylan va primi Legiunea de Onoare din partea Guvernului francez

Cantaretul Bob Dylan va fi distins cu Legiunea de Onoare, cea mai inalta distinctie culturala acordata de Guvernul francez, informeaza agentia Reuters, citata de Mediafax. Initial, propunerea fusese.

Sponsorizare din bugetul local - Petrolul va primi doua milioane de euro din partea Primariei Ploiesti

Petrolul va primi din partea Primariei Ploiesti nu mai putin de doua milioane de euro pentru performantele reusite in acest sezon competitional, informeaza observatorulph. ro. Echipa pregatita de Cosmin Contra a cucerit Cupa Romaniei, in timp ce in Liga 1 a incheiat pe locul trei.

Amenintarea primita de Dacia din partea celui mai puternic brand auto din Europa. Va costa mai PUTIN de 6.000 de euro

Succesul rasunator al Dacia pe piata auto de pe intreg continentul european a starnit idei din partea marilor competitori. Astfel, grupul german Volkswagen a anuntat ca va lansa un brand cu pret scazut,.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )