Libnet.ro
UNICEF

21:31

Boc: Premierul Victor Ponta sa ceara ministrului de Finante Victor Ponta reducerea CAS

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Boc: Premierul Victor Ponta sa ceara ministrului de Finante Victor Ponta reducerea CAS

Fostul premier Emil Boc ii solicita premierului Victor Ponta reducerea contributiilor de asigurari sociale, el recomandand ca cererea sa fie adresata de seful Guvernului vicepremierului pe probleme de finante publice, Victor Ponta, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Boc: Premierul Victor Ponta sa ceara ministrului de Finante Victor Ponta reducerea CAS

Fostul premier Emil Boc ii cere actualului premier Victor Ponta sa-i solicite ministrului de Finante Victor Ponta reducerea contributiilor de asigurari sociale.

Emil Boc: Premierul Victor Ponta sa ceara reducerea CAS ministrului de Finante Victor Ponta

Premierul Victor Ponta ar trebui sa ii adreseze vicepremierului pe probleme de finante publice, acelasi Victor Ponta, care sa ii transmita solicitarea privind reducerea CAS ministrului de Finante, Victor Ponta,.

Surse: Premierul Victor Ponta va primi demisiile ministrilor liberali la ora 11:15

UPDATE 10:12 Premierul Ponta i-a convocat pe ministrii liberali la discutii inainte de a isi depune demisia. Premierul Victor Ponta a ajuns, miercuri dimineata, urmand sa primeasca demisiile ministrilor.

EXCLUSIV Informarea unui consilier de stat catre primul ministru in urma unei intalniri cu Chevron. Cum a ajuns Victor Ponta sa ceara strategii de comunicare pentru gazele de sist dupa ce a daramat un guvern cu acuzatii grele pe tema Chevron

O informare transmisa de consilierul de stat, Dragos Andrei, in mai 2013 arata preocuparea sefului guvernului pentru elaborarea unei strategii de comunicare pe tema gazelor de sist. Cand era in opozitie, premierul Ponta ataca guvernul Ungureanu inclusiv pe tema Chevron si se declara categoric impotriva explorarii/exploatarii gazelor de sist in Romania. In documentul obtinut de HotNews. ro, consilierul de stat vorbeste despre necesitatea elaborarii unei strategii pe termen mediu si lung de comunicare a proiectului explorarii gazelor de sist si eventual al exploatarii acestora in Romania, aspect solicitat si de Primul Ministru cu prilejul ultimei intalniri desfasurate la Palatul Victoria. Informarea consilierului de stat dupa o intalnire cu reprezentantii ai Chevron si un reprezentant al ambasadei SUA primeste rezolutia Va rog preluat comunicarea, cu semnatura lui Victor Ponta si este transmisa mai departe ministrului mediului, Rovana Plumb. Vezi documentul atasat .

Premierul Victor Ponta i-a convocat pe ministrii liberali la discutii inaintea depunerii demisiilor

Ministrii liberali au inceput, miercuri dimineata, sa isi depuna demisiile din Guvern, conform anuntului facut marti seara de liderul PNL, Crin Antonescu. Potrivit unor surse citate de B1 TV, inaintea retrag.

Victor Ponta: Nu dorim in acest an sa schimbam niciun fel de sistem fiscal, nu se creste nicio taxa peste 16%

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca guvernul nu va schimba in 2014 niciun fel de sistem fiscal, dar va incerca sa introduca, in 2015, o cota diferentiata de impozit, de 8, 12 si 16%, daca si bugetul va permite acest lucru.

Victor Ponta si Papa Francisc, fata in fata. Premierul Romaniei, in vizita la Vatican

Premierul Victor Ponta se va intalni maine, la Vatican cu Papa Francisc. Victor Ponta se afla intr-o vizita oficiala in Italia pentru a discuta cu premierul Matteo Renzi despre cooperarea politica si economica.

Intalnire intre Papa Francisc si Victor Ponta. Ce i-a spus premierul Suveranului Pontif

Premierul Victor Ponta, aflat la Roma, a fost primit in audienta, la Palatul Apostolic din Vatican, in biblioteca privata, de catre Suveranul Pontif, Papa Francisc, scrie Mediafax .

Victor Ponta: Sprijinul fiscal pentru rate si acciza la carburanti nu figureaza in scrisoarea de intentie cu FMI. / Luni voi anunta oficial acordul privind o noua majoritate stabila pentru Guvern

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri seara ca scrisoarea de intentie cu FMI nu contine referiri la acciza pe carburanti si nici la sprijinul fiscal pentru rate. Pe de alta parte, premierul spune ca acordul privind o noua majoritate parlamentara stabila pentru noul Guvern va fi anuntat luni. Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri ca va semna scrisoarea cu FMI cu conditiile ca in document sa nu fie trecute acciza pe combustibil si celebra electorata. Victor Ponta, la Antena 3: Vreau refacerea USL. Iau in calcul sa ofer partidului domnului Tariceanu posturi in Guvern/ Antonescu a crezut ca vreau sa-i iau locul la prezidentiale .

Victor Ponta, la Antena 3: Vreau refacerea USL. Iau in calcul sa ofer partidului domnului Tariceanu posturi in Guvern/ Antonescu l-a crezut pe Cozmin Gusa si pe altii ca vreau sa-i iau locul la prezidentiale

Premierul Victor Ponta a declarat la Sinteza zilei Antena 3) ca ia in calcul sa ofere viitorului partid anuntat de catre Calin Popescu Tariceanu posturi guvernamentale daca are alaturi de el un grup semnificativ de parlamentari liberali. Premierul afirma ca in discutia de miercuri cu Tariceanu acesta din urma nu i-a cerut nicio functie. Seful PSD sustine ca decizia ruperii USL s-a luat cu mai mult timp in urma cand Antonescu si-a spus ia sa-i scot eu din guvern pe ministrii care nu se cearta cu Ponta si sa pun unii care sa se certe cu el si sa rupem USL. Seful guvernului a reconfirmat ca a propus UDMR sa faca parte din noul guvern.

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2655 seconds )