Libnet.ro
UNICEF

16:30

Intalnire intre Papa Francisc si Victor Ponta. Ce i-a spus premierul Suveranului Pontif

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Intalnire intre Papa Francisc si Victor Ponta. Ce i-a spus premierul Suveranului Pontif

Premierul Victor Ponta, aflat la Roma, a fost primit in audienta, la Palatul Apostolic din Vatican, in biblioteca privata, de catre Suveranul Pontif, Papa Francisc, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta si Papa Francisc, fata in fata. Premierul Romaniei, in vizita la Vatican

Premierul Victor Ponta se va intalni maine, la Vatican cu Papa Francisc. Victor Ponta se afla intr-o vizita oficiala in Italia pentru a discuta cu premierul Matteo Renzi despre cooperarea politica si economica.

Premierul Romaniei a fost primit de Papa Francisc.

Victor Ponta, aflat la Roma, a fost primit in audienta, la Palatul Apostolic din Vatican, in biblioteca privata, de catre Suveranul Pontif, Papa Francisc, scrie Mediafax Premierul urmeaza sa aiba si o intrevedere Pietro Parolin, Cardinal Secretar de Stat al Vaticanului. La Vatican, Ponta este insotit de sotie, Daciana, de ministrul de Externe, Titus Corlatean, de ministrul Mediului, Rovana Plumb, si de europarlamentarul PSD Corina Cretu, vicepresedinte al Grupului Socialist din Parlamentul .

Victor Ponta va pleca la Roma cu o aeronava militara Spartan, unde ar putea avea o intalnire cu Papa

Premierul Victor Ponta va pleca, joi seara, la Roma, unde se va intalni cu noul premier italian, Matteo Renzio, si unde ar urma sa fie primit, la Vatican, de Papa Francisc. Ponta va participa si la o reuniune.

Ponta, vizita la Roma. Se va intalni cu Renzi si, posibil, cu Papa Francisc.

Premierul Victor Ponta pleaca la Roma cu o aeronava militara Spartan, pentru o posibila intalnire cu Papa Francis si o intrevedere cu noul premier italian, Matteo Renzi. Ponta va participa si la o reuniune a Partidului Socialistilor Europeni PES), la care se va discuta despre nominalizarea presedintelui Parlamentului European, Martin Schulz, pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, in locul lui Jose Manuel Barroso, al carui mandat urmeaza sa expire, noteaza Mediafax. Premierul va .

Victor Ponta, intalnire la Roma cu noul premier al Italiei

Premierul Victor Ponta va pleca, joi seara, la Roma, unde se va intalni cu noul premier italian, Matteo Renzi, si unde ar urma sa fie primit, la Vatican, de Papa Francisc.

Ponta pleaca la Roma pentru o intalnire cu premierul Matteo Renzio si papa Francisc.

Ponta pleaca la Roma cu o aeronava militara Spartan, posibila intalnire cu Papa Francisk si o intreverede cu noul premier italian, Matteo Renzio, si unde ar urma sa fie primit, la Vatican, de Papa Francisc. Ponta va participa si la o reuniune a Partidului Socialistilor Europeni PES), la care se va discuta despre nominalizarea presedintelui Parlamentului European, Martin Schulz, pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, in locul lui Jose Manuel Barroso, al carui mandat urmeaza sa .

UPDATE. Victor Ponta, primit de Papa Francisc, la Vatican

UPDATE 16:00 -Premierul Victor Ponta a explicat, in urma vizitei la Vatican, ca a primit, de la Papa Francisc, mai multe cadouri, inclusiv o icoana pentru fiul sau. intalnirea cu Papa Francisc a.

Victor Ponta a fost primit in audienta de Papa Francisc

Premierul Victor Ponta, aflat la Roma, a fost primit in audienta, la Palatul Apostolic din Vatican, in biblioteca privata, de catre Suveranul Pontif, Papa Francisc. El urmeaza sa aiba si o intrevedere Pietro Parolin, Cardinal Secretar de Stat al Vaticanului. La Vatican, Ponta este insotit de sotie, Daciana Sarbu, de ministrul de Externe, Titus Corlatean, de ministrul Mediului, Rovana Plumb, si de europarlamentarul PSD Corina Cretu, vicepresedinte al Grupului Socialist din Parlamentul European.

Ce cadouri ii duce Ponta lui Papa Francisc, de 1 Martie.

Premierul Victor Ponta ii va darui Suveranului Pontif, Papa Francisc, un tricou care i-a apartinut fotbalistului roman Gheorghe Hagi, semnat de acesta, precum si o icoana trimisa cadou de Patriarhul Romaniei, Preafericitul Daniel, informeaza Mediafax. Ponta, aflat in vizita in Italia, va fi primit, sambata, de Papa Francisc. Sunt foarte onorat de faptul ca voi fi primit de catre Sanctitatea Sa, Papa. Am un mesaj de prietenie, de cele mai bune ginduri, pe care i-l transmit, in primul rand in .

Victor Ponta, primit de Papa Francisc

Premierul Victor Ponta, care se afla intr-o vizita oficiala la Roma, este primit de Papa Francisc, dupa ce a avut o intrevedere cu omologul sau Matteo Renzi si a participat la o reuniune a socialistilor.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )