Libnet.ro
UNICEF

16:01

Bogdan Aurescu: Cinematografia romaneasca, unul dintre cei mai bun ambasadori ai Romaniei

România Liberă România Liberă,
Bogdan Aurescu: Cinematografia romaneasca, unul dintre cei mai bun ambasadori ai Romaniei

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, este de parere ca premiul obtinut de pelicula Aferim! la Berlinale confirma faptul ca cinematografia romaneasca este unul dintre cei mai buni ambasadori pe care ii poate avea Romania. continuă pe România Liberă

Bogdan Aurescu, despre succesul lui Radu Jude la Berlin: Noul cinema romanesc este unul dintre cei mai buni ambasadori ai Romaniei in lume (FOTO)

Castigarea Ursului de Argint la Berlinale 2015 de catre regizorul Radu Jude confirma faptul ca noul cinema romanesc este unul dintre cei mai bun ambasadori ai Romaniei, apreciaza Ministrul de Externe, Bogdan.

Cum salveaza unul dintre cei mai importanti producatori de cabluri auto o zona industriala lasata in paragina

Una dintre zonele industriale lasate in paragina si ocupate doar de persoanele fara adapost va fi salvata de unul dintre cei mai importanti producatori de cabluri pentru industria auto. Dupa ce anul trecut si-a extins prima unitate de productie, Leoni vrea sa ridice o noua fabrica pe terenul ocupat pana in urma cu cativa ani de Combinatul de Prelucrare a Lemnului.

Unul dintre cele mai mari atacuri cibernetice din istoria bancilor are loc in prezent

Un atac cibernetic recent ar fi cauzat pierderi de cel putin 300 de milioane de dolari in nu mai putin de 30 de tari de pe toate continentele. Hackerii devin din ce in ce mai rabdatori, iar aceasta rabdare le este rasplatita. Un prim exemplu ar fi atacul asupra Sony, unde a fost nevoie de [].

Bogdan Aurescu, somat de un deputat sa explice ce masuri diplomatice a luat pentru gasirea deputatului UDMR Marko Attila, care ar fi protejat de statul ungar

Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu este chemat sa dea explicatii in privinta deputatului UDMR Marko Attila, care ar fi protejat de statul ungar, in urma votului de incuviintare a arestarii sale dat de.

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, in vizita in Slovacia

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, face luni o vizita oficiala in Slovacia, in cadrul careia va avea intrevederi cu omologul Miroslav Laj269;ak, cu presedintele Andrej Kiska si cu premierul Robert Fico.

Bogdan Aurescu, intrevedere cu presedintele si prim-ministrul Georgiei

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a fost primit astazi de Presedintele Georgiei Giorgi Margvelasvili si a avut intrevederi cu primul-ministru Irakli Garibasvili, presedintele Parlamentului David Usupasvili, precum si cu ministrul de stat al Georgiei pentru integrare europeana si euro-atlantica David Bakradze.

Unul dintre denuntatorii Elenei Udrea este Zsolt Irsza, cel care, in urma cu sase ani, l-a turnat la DNA si pe Adrian Nastase

Dosarul Elenei Udrea nu este strain de unul dintre dosarele in care a fost condamnat fostul premier Adrian Nastase. Unul dintre denuntatorii fostului ministru al Turismului este Zsolt Irsza, care in 2009, a scapat.

Studiu: 66% dintre cei care calatoresc de Valentine 's Day au ales Valea Prahovei si Transilvania

Concluzia unui studiu remis azi redactiei de catre platforma de rezervari hoteliere HotelGuru. ro arata ca 66% dintre cei care vor calatori de Valentine 's day vor alege Valea Prahovei 23%) si Transilvania 22%), in timp ce Sibiu, Sighisoara si Brasov sunt considerate cele mai romantice destinatii din Romania.

FOTO VIDEO Interlopii si amorul. Cu cine se iubesc cei mai periculosi oameni din Moldova si scandalurile lor amoroase

Cei mai cunoscuti interlopi din zona Moldovei pozeaza in persoane iubitoare pe retelele sociale, declarandu-si des iubirea pentru sotiile sau iubitele lor. De-a lungul anilor, nu au lipsit insa povestile de amor intortocheate, cu amante sau copii din flori.

Torsten Sevecke, unul dintre edilii Hamburgului: impreuna cu primarul Negoita vrem sa implementam spiritul german in Sectorul 3

Miercuri, 18 februarie, Sectorul 3 va primi o vizita importanta. La Bucuresti va sosi Torsten Sevecke, administratorul unuia dintre cele sapte sectoare care compun orasul Hamburg din Germania, respectiv sectorul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )