Libnet.ro
UNICEF

09:15

Unul dintre cele mai mari atacuri cibernetice din istoria bancilor are loc in prezent

Playtech Playtech,
Unul dintre cele mai mari atacuri cibernetice din istoria bancilor are loc in prezent

Un atac cibernetic recent ar fi cauzat pierderi de cel putin 300 de milioane de dolari in nu mai putin de 30 de tari de pe toate continentele. Hackerii devin din ce in ce mai rabdatori, iar aceasta rabdare le este rasplatita. Un prim exemplu ar fi atacul asupra Sony, unde a fost nevoie de []. continuă pe Playtech

Cel mai mare atac cibernetic din istoria bancilor: Sute de milioane de dolari pierdute

Un atac cibernetic recent ar fi cauzat pierderi de cel putin 300 de milioane de dolari in nu mai putin de 30 de tari de pe toate continentele. Hackerii devin din ce in ce mai rabdatori, iar aceasta rabdare le este rasplatita. Un prim exemplu ar fi atacul asupra Sony, unde a fost nevoie de [].

Cele mai mari animale domestice din lume - pisica de 13 kilograme si cainele urias

Cele mai mari animale domestice din lume pot fi caini, pisici sau broaste testoase. E drept ca unii si-au tinut caii in casa, dar acestea sunt doar cazurile extreme.

Bogdan Aurescu: Cinematografia romaneasca, unul dintre cei mai bun ambasadori ai Romaniei

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, este de parere ca premiul obtinut de pelicula Aferim! la Berlinale confirma faptul ca cinematografia romaneasca este unul dintre cei mai buni ambasadori pe care ii poate avea Romania.

Bogdan Aurescu, despre succesul lui Radu Jude la Berlin: Noul cinema romanesc este unul dintre cei mai buni ambasadori ai Romaniei in lume (FOTO)

Castigarea Ursului de Argint la Berlinale 2015 de catre regizorul Radu Jude confirma faptul ca noul cinema romanesc este unul dintre cei mai bun ambasadori ai Romaniei, apreciaza Ministrul de Externe, Bogdan.

Timisoara are cele mai mari proiecte de spatii industriale in constructie; in Bucuresti, nici unul

Timisoara are cea mai mare suprafata de spatii industriale in constructie, respectiv 65. 300 metri patrati, in doua proiecte, a caror livrare este prevazuta pentru prima parte a anului, in timp ce in Bucuresti dezvoltatorii nu au in derulare nicio.

Serialul Friends, in varianta iraniana: cum au recreat islamistii unul dintre cele mai iubite sitcomuri

Iranul a creat, recent, propria sa versiune la serialul Friends trad. Prietenii tai) si, desi nu a primit prea multa atentie din partea criticilor occidentali, se bucura de succes in randul islamicilor, potrivit The Daily Beast.

9 dintre cele mai periculoase alimente de consumat

Ai mancat vreodata un aliment doar pentru ca ai crezut ca este sanatos, insa mai tarziu ai descoperit ca nu este deloc benefic pentru tine? Nu trebuie sa te simti rusinat daca raspunsul la intrebare a fost Da.

Carturesti Carusel s-a deschis. Cum arata una dintre cele mai frumoase librarii din tara (FOTO)

Joi dimineata s-a deschis oficial libraria Carturesti Carusel de pe strada Lispcani, intr-o cladire istorica din centrul vechi in care a avut centrul banca Chrissoveloni. Libraria se desfasoara pe sase nivel.

Cele mai bune camine studentesti din Bucuresti

Studentii care aleg o universitate din Capitala sunt an de an in cautare unui loc in camin. Astfel, va propunem o lista cu cele mai bune camine studentesti din Bucuresti.

Maitreyi si Eliade, una dintre cele mai frumoase iubiri ale lumii. Scrisoarea care va zgudui milioane de suflete

Dragostea dintre Maitreyi Dasgupta si Mircea Eliade a fost una dintre cele mari iubiri ale lumii, pe cat de frumoasa, pe atat de bine studiata, de-a lungul anilor, de cercetatori. Mihaela Gligor, cercetator, organizeaza sambata, 14 februarie, la Muzeul de Arta din Cluj, un eveniment dedicat acestei povesti de iubire care a cutremurat milioane de suflete.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )