Libnet.ro
UNICEF

01:06

Bolivia: Politia s-a revoltat in mai multe orase. Guvernul lui Evo Morales denunta o lovitura de stat orchestrata de opozitie

Adevărul Adevărul,
Bolivia: Politia s-a revoltat in mai multe orase. Guvernul lui Evo Morales denunta o lovitura de stat orchestrata de opozitie

Politia din orase precum Cochabamba, Santa Cruz si Sucre, capitala constitutionala a Boliviei, s-a alaturat protestatarilor care, de la finalul lunii octombrie, contesta noul mandat al lui Evo Morales. in urma revoltei politiei, Executivul a asigurat ca nu va mobiliza armata si este de parere ca opozitia incearca sa dea o lovitura de stat. continuă pe Adevărul

Cum va fi reorganizat Guvernul: Secretariatul General al Guvernului devine o super-structura, cu mai multe atributii, dar si cu Transelectrica si Transgaz in subordine

Guvernul Orban a aprobat in prima sedinta OUG privind restructurarea aparatului central. Pe scurt, in urma reorganizarii, sunt desfiintate ministere, fiind comasate activitati si structuri la nivelul a 16 ministere. Secretariatul General al Guvernului, care va fi condus de Antonel Tanase, un apropiat al premierului, va capata mai multe puteri si doua dintre cele mai importante companii din tara: Transelectrica si Transgaz.

Incendiu la Penitenciarul Rahova! Mai multe persoane au ajuns de urgenta la spital. Ce se intampla cu Liviu Dragnea

Un incendiu s-a produs in aceasta dimineata la penitenciarul Rahova, acolo unde este inchis si Liviu Dragnea. Panica si teama s-a lansat pret de minute bune in incinta inchisorii. De la ce a pornit cu totul? in ce stare se afla Liviu Dragnea? in urma incidentului produs in aceasta dimineata, in jurul orei 08:00 la .

Mai multe firme din Japonia le-au interzis femeilor sa mai poarte ochelari, starnind un intreg scandal

Mai multe firme din Japonia le-au interzis angajatelor sa mai poarte ochelari la munca, noua politica starnind insa un val de critici si ajungand subiect de presa, relateaza BBC News.

Monica Anisie: De cele mai multe ori, manualele scolare sunt construite de profesori pentru profesori

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat joi ca, de cele mai multe ori, manualele sunt construite de profesori pentru profesori si a spus ca de fiecare data cand se realizeaza un manual ar trebui sa se ia in calcul aplicabilitatea acestuia.

Cat risca sa stea la inchisoare tanarul care a spart mai multe magazine in Targoviste

Tanarul care a spart mai multe agentii de turism si magazine din Targoviste a declarat ca s-a aflat sub influenta drogurilor atunci cand a comis faptele.

Orban: Avem situatii critice in mai multe companii de stat. Exista riscul ca ROMATSA sa nu mai functioneze

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca sunt situatii critice in mai multe companii de stat, precum Tarom, existand chiar riscul ca ROMATSA sa nu mai functioneze, din cauza unei popriri puse pe conturi.

Johnson i-a cerut presedintelui SUA sa renunte la taxele vamale pentru mai multe bunuri

Prim-ministrul britanic, Boris Johnson i-a telefonat presedintelui american, Donald Trump pentru a-i cere sa renunte la taxele vamale pentru mai multe bunuri, printre care si whisky-ul scotian, a declarat o purtatoare de cuvant a Downing Street.

Mai multe organizatii civice ii cer ministrului de Interne sa desecretizeze dosarul 10 august si sa ancheteze jandarmii care s-au comportat abuziv

25 de organizatii si grupuri civice, in frunte cu Initiativa Timisoara, au semnat o scrisoare deschisa adresata ministrului de Interne Marcel Vela, in care ii cer acestuia sa desecretizeze dosarul 10 august, sa-i ancheteze pe responsabilii Jandarmeriei pentru violentele de atunci si sa-i verifice pe jandarmii care s-au comportat abuziv in alte orase unde au avut loc proteste.

Un celebru istoric rus este suspectat ca a ucis si dezmembrat o fosta studenta, cu care scrisese mai multe lucrari

Un renumit istoric rus, specialist in Napoleon si decorat cu Legiunea de Onorare a Frantei, a fost arestat sambata la Sankt Petersburg, fiind suspectat ca si-a ucis o fosta studenta, a anuntat politia locala, citata de AFP.

De ce nu trebuie sa aruncam zatul de cafea: Am facut mai multe experimente si am gasit solutiile perfecte

Zatul de cafea are multe intrebuintari, insa are beneficii doar daca-l folosim corect. in unele situatii, praful poate fi folosit umed, alteori este obligatoriu sa fie uscat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )