Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mai multe firme din Japonia le-au interzis femeilor sa mai poarte ochelari, starnind un intreg scandal

Hotnews Hotnews,
 Mai multe firme din Japonia le-au interzis femeilor sa mai poarte ochelari, starnind un intreg scandal

Mai multe firme din Japonia le-au interzis angajatelor sa mai poarte ochelari la munca, noua politica starnind insa un val de critici si ajungand subiect de presa, relateaza BBC News. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei monteaza 85 de camere in mai multe intersectii din Bucuresti

Primaria Capitalei monteaza 85 de camere de ultima generatie de detectie si management trafic TrafiCam). Compania Municipala Managementul Traficului Bucuresti S. a instalat anul acesta peste 620 de semafoare.

Scandal monstru in Japonia: De ce li s-au interzis femeilor sa mai poarte ochelari! Explicatia e HALUCINANTA

Un adevarat scandal a izbucnit in Japonia dupa ce mai multe firme le-au interzis angajatelor sa mai poarte ochelari la munca. Motivul acestei politici a starnit numeroase controverse. Potrivit unui.

Program mai scurt pentru elevi in mai multe scoli din tara, din cauza alegerilor prezidentiale. Anuntul ministrului Educatiei

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat, vineri, in prima videoconferinta cu inspectoratele scolare judetene si ISMB, ca unitatile de invatamant preuniversitar in care vor fi organizate sectii de.

Monica Anisie: De cele mai multe ori, manualele scolare sunt construite de profesori pentru profesori

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat joi ca, de cele mai multe ori, manualele sunt construite de profesori pentru profesori si a spus ca de fiecare data cand se realizeaza un manual ar trebui sa se ia in calcul aplicabilitatea acestuia.

Cat risca sa stea la inchisoare tanarul care a spart mai multe magazine in Targoviste

Tanarul care a spart mai multe agentii de turism si magazine din Targoviste a declarat ca s-a aflat sub influenta drogurilor atunci cand a comis faptele.

Orban: Avem situatii critice in mai multe companii de stat. Exista riscul ca ROMATSA sa nu mai functioneze

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca sunt situatii critice in mai multe companii de stat, precum Tarom, existand chiar riscul ca ROMATSA sa nu mai functioneze, din cauza unei popriri puse pe conturi.

Cum va fi reorganizat Guvernul: Secretariatul General al Guvernului devine o super-structura, cu mai multe atributii, dar si cu Transelectrica si Transgaz in subordine

Guvernul Orban a aprobat in prima sedinta OUG privind restructurarea aparatului central. Pe scurt, in urma reorganizarii, sunt desfiintate ministere, fiind comasate activitati si structuri la nivelul a 16 ministere. Secretariatul General al Guvernului, care va fi condus de Antonel Tanase, un apropiat al premierului, va capata mai multe puteri si doua dintre cele mai importante companii din tara: Transelectrica si Transgaz.

Johnson i-a cerut presedintelui SUA sa renunte la taxele vamale pentru mai multe bunuri

Prim-ministrul britanic, Boris Johnson i-a telefonat presedintelui american, Donald Trump pentru a-i cere sa renunte la taxele vamale pentru mai multe bunuri, printre care si whisky-ul scotian, a declarat o purtatoare de cuvant a Downing Street.

P Cele mai bune oferte din catalogul Flanco de Black Friday

Flanco a inceput campania de Black Friday in 25 octombrie si isi asteapta clientii cu cele mai mari reduceri din an la toate gamele de produse pana in 23 noiembrie. Este cea mai mare.

Simpaticul pusti a ajuns unul dintre cei mai iubiti actori din Romania: Visul meu a fost sa devin gunoier. Acum, fanii il urmaresc la PRO TV

In mod cert viata multor vedete de la noi arata in prezent cu mult diferit, fata de cum si-o imaginau in copilarie. Este cazul si simpaticului pusti care a ajuns unul dintre cei mai indragiti actori din Romania, si pe care il puteti vedea alaturi de parinti. intr-o poza rara, acesta e alaturi de parintii .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )