Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bonus de pandemie de 1.000 de euro, pentru angajatii din Germania ai unei companii cu doua fabrici in Romania

Adevărul Adevărul,
Bonus de pandemie de 1.000 de euro, pentru angajatii din Germania ai unei companii cu doua fabrici in Romania

Una dintre cele mai mari companii, cunoscute la nivel international, care detine doua dintre fabrici in Romania, a anuntat ca va acorda un bonus de pandemie de 1. 000 de euro angajatilor sai. continuă pe Adevărul

Daimler ofera angajatilor din Germania bonus de pandemie, de 1.000 de euro

Producatorul auto Daimler AG va acorda angajatilor germani bonus de pandemie de 1. 000 de euro pentru a compensa costurile economice si personale, cum ar fi obligativitatea purtarii mastii si lucrul de acasa, relateaza Agerpres.

Daimler ofera angajatilor din Germania bonus de pandemie de 1.000 de euro

Producatorul auto Daimler AG va acorda angajatilor germani bonus de pandemie de 1. 000 de euro pentru a compensa costurile economice si personale, cum ar fi obligativitatea purtarii mastii si lucrul de acasa, scrie Agerpres.

Angela Merkel este impotriva planurilor unor guverne regionale din Germania de a lasa hotelurile deschise de Craciun

Cancelarul Angela Merkel s-a aratat impotriva planurilor unor guverne regionale din Germania de a lasa hotelurile deschise de Craciun, avertizand ca exista riscul ca pandemia de Covid-19 sa se inrautateasca, noteaza Reuters, care citeaza surse din interiorul unei videoconferinte care a avut loc luni.

Mesaje de 1 Decembrie pentru romanii din toata lumea. 33 de idei frumoase

Pe data de 1 Decembrie, se sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei. in aceasta zi, romanii sarbatoresc Marea Unire. in spirit de unitate si de patriotism, le putem trimite cu aceasta ocazie, mesaje de 1 Decembrie, romanilor din toata lumea. 33 de mesaje de 1 Decembrie pentru romanii de pretutindeni Iata 33 de idei frumoase, de .

Ajutor de stat pentru fermierii din Romania, in valoare de 170 milioane euro. De cand se fac platile pentru compensarea pierderilor generate de pandemie

Potrivit anuntului deputatului liberal George Siscu, guvernul PNL a alocat 170 milioane euro si 260 milioane lei pentru compensarea pierderilor suferite de fermieri in contextul pandemiei de.

VIDEO: Guvernul a adoptat Strategia de vaccinare anti Covid: angajatii din Sanatate au prioritate

Potrivit estimarii Executivului, in prezent, 70 % din totalul populatiei ar putea fi implicata in ac.

Nou fond european de aproape 100 milioane Euro pentru startup-uri IT, cu participarea fostului sef Google

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc de la un fond de investitii de 87 de milioane de lire sterline aproape 100 de milioane de euro) lansat la Londra, cu participarea fostului CEO al Google Eric Schmidt si a altor investitori importanti.

Oficial: Granturi de 100.000 Euro pentru panouri solare si chargere de masini electrice - perioada de depunere a cererilor si ghidul de finantare

S-a anuntat oficial si perioada de inscriere efectiva la finantarile de pana la 100. 000 de euro fiecare, pentru firmele mici si mijlocii din domenii diverse si pensiuni, restaurante, hoteluri si alti operatori HoReCa de orice dimensiune. Programul Electric-Up are acum si ghid oficial de finantare.

Oficial: Granturi de 100.000 Euro pentru panouri solare si chargere de masini electrice - perioada de depunere a proiectelor si ghidul de finantare

S-a anuntat oficial si perioada de inscriere efectiva la finantarile de pana la 100. 000 de euro fiecare, pentru firmele mici si mijlocii din domenii diverse si pensiuni, restaurante, hoteluri si alti operatori HoReCa de orice dimensiune. Programul Electric-Up are acum si ghid oficial de finantare.

DigiSport: Mi s-au oferit 250 de milioane de euro pentru Messi! Momentul in care istoria fotbalului putea fi alta

Istoria fotbalului se poate schimba in 2006 - asta, dupa dezvaluirile fostului presedinte al Barcelonei, Joan Laporta, cel care si-a anuntat candidatura la alegerile pentru presedintia gruparii catalane de anul viitor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )