Libnet.ro
UNICEF

05:30

Boris Johnson preia, oficial, stafeta de la Theresa May si va anunta componenta noului Cabinet de la Londra

Hotnews Hotnews,
 Boris Johnson preia, oficial, stafeta de la Theresa May si va anunta componenta noului Cabinet de la Londra

Boris Johnson va prelua astazi, oficial, functia de premier al Marii Britanii de la Theresa May urmand sa mearga la sediul guvernului din 10 Downing Street in cursul acestei dupa-amieze, dupa ce va fi primit in audienta de Regina Elisabeta a -II-a, la Palatul Buckingham. continuă pe Hotnews

VIDEO Boris Johnson este, oficial, premierul Marii Britanii. Primul discurs la 10 Downing Street

Boris Johnson a preluat miercuri functia de premier al Marii Britanii dupa ce Regina Elisabeta a II-a a luat act de demisia Theresei May si a acceptat numirea noului lider al conservatorilor, moment care marcheaza venirea la putere a taberei care a facut campanie pro-Brexit la referendumul din 2016.

Boris Johnson, succesorul favorit al Theresei May

Boris Johnson este marele favorit in cursa pentru pozitia de lider al Partidului Conservator si nou prim-ministru al Marii Britanii, iar rezultatele in acest sens sunt asteptate astazi, dupa votul ce s-a incheiat ieri.

Boris Johnson isi preia miercuri dupa-amiaza mandatul de prim-ministru

Fostul ministru de externe britanic Boris Johnson preia conducerea guvernului de la Londra miercuri dupa-amiaza, cand Theresa May ii va preda prerogativele functiei, dupa ce la 7 iunie aceasta si-a prezentat demisia ca urmare a esecului incercarii de a-i convinge pe parlamentarii britanici sa sustina acordul privind Brexitul, transmite dpa.

Doi ministri britanici anunta ca vor renunta la mandate daca Boris Johnson vine in locul Theresei May

Ministrul Justitiei, David Gauke, si cel de Finante, Philip Hammond, au anuntat ca vor demisiona daca Boris Johnson este ales la sefia Partidului Conservator, ceea ce ii ofera sanse sa devina succesorul Theresei May la conducerea Guvernului britanic.

Boris Johnson isi preia miercuri dupa-amiaza mandatul de prim-ministru

Fostul ministru de externe britanic Boris Johnson preia conducerea guvernului de la Londra miercuri .

Boris Johnson mai face o victima: inca un om paraseste Guvernul britanic inainte ca Theresa May sa plece din Downing Street

Sir Alan Duncan, ministrul britanic de stat pentru Europa si Americi, a demisionat, luni, pe fondul preluarii sefiei guvernului de catre Boris Johnson, care a declarat ca sustine iesirea Regatului Unit din UE pe.

UPDATE Boris Johnson, numit prim-ministrul Marii Britanii

Theresa May a semnat, miercuri, demisia din functia de premier al Marii Britanii, rol care va fi preluat, tot miercuri, decatreBoris Johnson, unul dintre cei mai vocali sustinatori ai.

Boris Johnson, ales liderul conservatorilor si va deveni prim-ministru in locul Theresei May

Fostul ministru de externe britanic Boris Johnson a fost ales marti lider al Partidului Conservator, aflat la guvernare, si va deveni astfel prim-ministru, inlocuind-o pe Theresa May, a anuntat formatiunea.

BORIS JOHNSON, IN PRIMUL SAU DISCURS CA PREMIER: Marea Britanie va iesi cu siguranta din UE pe 31 octombrie

Boris Johnson a tinut primul sau discurs ca premier britanic in fata Downing Street. El a laudat puterea si rabdarea fostului premier Theresa May si dorinta ei profunda de a servi publicul. insa, sustine Johnson, in ciuda eforturilor ei, pesimistii de acasa si din strainatate vad Marea Britanie ca pe un prizonier al vechilor argumente din 2016.

Boris Johnson, primul discurs in calitate de premier al Marii Britanii: Poporul britanic s-a saturat sa astepte. De aceea vom parasi UE pe 31 octombrie

Boris Johnson a sustinut un prim discurs in calitate de premier al Marii Britanii. Acesta a avut numai cuvinte de lauda la adresa fostului premier britanic Theresa May, amintind de dorinta ei profunda de a servi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )