Libnet.ro
UNICEF

07:30

Boris Johnson, primul discurs in calitate de premier al Marii Britanii: Poporul britanic s-a saturat sa astepte. De aceea vom parasi UE pe 31 octombrie

Antena3 Antena3,
Boris Johnson, primul discurs in calitate de premier al Marii Britanii: Poporul britanic s-a saturat sa astepte. De aceea vom parasi UE pe 31 octombrie

Boris Johnson a sustinut un prim discurs in calitate de premier al Marii Britanii. Acesta a avut numai cuvinte de lauda la adresa fostului premier britanic Theresa May, amintind de dorinta ei profunda de a servi. continuă pe Antena3

Philip Hammond anunta ca va demisiona daca Boris Johnson va fi ales premier

Ministrul de Finante al Marii Britanii, Philip Hammond, a anuntat ca va demisiona daca Boris Johnson va fi ales premier, deoarece el nu intentioneaza sa faca parte dintr-un Guvern care ar accepta un Brexit fara acord, informeaza BBC.

Cursa catre Downing Street se incheie. Boris Johnson ultra-favorit sa ajunga premier. Noi demisii in randul ministirilor

Votul conservatorilor britanici in vederea desemnarii succesorului premierului demisionar Theresei May se incheie luni, dupa care rezultatele urmeaza sa fie anuntate marti, o cursa pentru putere in care excentricul si controversatul Boris Johnson, campionaul sustinatorilor Brexitului, este marele favorit, relateaza AFP.

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii. Ce parere are despre romani

Boris Johnson va deveni noul premier al Marii Britanii. Liderul Partidului Conservator este unul dintre marii promotori ai Brexit. Ce parere are despre romani? Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii? Johnson este noul lider al Partidului Conservator si va deveni noul premier al Marii Britanii, conform unui anunt oficial al conducerii formatiunii .

Turcia saluta alegerea lui Boris Johnson, nepotul otoman, in fruntea Marii Britanii

Turcia a sarbatorit mostenirea turca a noului prim-ministru britanic, Boris Johnson, miercuri, politicieni si canale de presa proclamand ca nepotul otoman ar putea intari legaturile dintre cele doua state aflate la extremitatile Europei, scrie Reuters.

Ce promisiuni a facut Boris Johnson cu privire la Brexit, in primul sau discurs ca prim-ministru. Si-a contrazis vechile declaratii

Miercuri, Boris Johnson a fost investit de regina Elisabeta a II-a in functia de premier al Marii Britanii. Ulterior, el a sustinut si primul sau discurs in aceasta calitate, in care a promis rezolvarea unui.

BORIS JOHNSON, IN PRIMUL SAU DISCURS CA PREMIER: Marea Britanie va iesi cu siguranta din UE pe 31 octombrie

Boris Johnson a tinut primul sau discurs ca premier britanic in fata Downing Street. El a laudat puterea si rabdarea fostului premier Theresa May si dorinta ei profunda de a servi publicul. insa, sustine Johnson, in ciuda eforturilor ei, pesimistii de acasa si din strainatate vad Marea Britanie ca pe un prizonier al vechilor argumente din 2016.

Cine este Boris Johnson, noul premier al Marii Britanii

Boris Johnson este noul premier al Marii Britanii. A reusit sa-si vada visul implinit, acela de a calca pe urmele idolului sau: Winston Churchill. Fiu de eurodeputat si absolvent al prestigioasei.

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii

Boris Johnson este viitorul premier al Marii Britanii. A reusit sa-si vada visul implinit, acela de a calca pe urmele idolului sau: Winston Churchill. Fiu de eurodeputat si absolvent al prestigioasei.

Boris Johnson devine noul premier al Marii Britanii

Boris Johnson a fost ales de membrii Partidului Conservator cu 92. 153 de voturi lider al formatiunii.

Boris Johnson devine noul premier al Marii Britanii

Boris Johnson a fost ales de membrii Partidului Conservator cu 92. 153 de voturi lider al formatiunii, infrangandu-l pe Jeremy Hunt 46. 656 de voturi).

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )