Libnet.ro
UNICEF

01:05

Botosani: Un proiectil aflat in stare activa a fost gasit intr-o gradina din localitatea Bucecea

B1 B1,
Botosani: Un proiectil aflat in stare activa a fost gasit intr-o gradina din localitatea Bucecea

Un proiectil explozibil a fost descoperit joi de un barbat intr-o gradina din localitatea botosanaeana Bucecea, informeaza Agerpres, citand un reprezentant al Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU). continuă pe B1

O persoana a murit si alta a fost ranita intr-un incendiu de padure izbucnit in judetul Buzau

O peroana a murit, iar alta a fost ranita intr-un incendiu de padure izbucnit in judetul Buzau, informeaza B1 TV. Persoana care a decedat avea aproximativ 64 de ani si a fost gasita carbonizata de echipajele .

Un ATM a fost furat intr-un minut dintr-un magazin din Chitila de un grup de barbati mascati

Un ATM a fost furat intr-un minut dintr-un magazin Mega Image din Chitila de un grup de barbati mascati, informeaza B1 TV. Hotii au trecut la actiune in jurul orei 3 dimineata, atunci cand au deschis cu forta u.

Liderul al-Qaida in Yemen a fost UCIS intr-un raid aerian american

Liderul organizatiei Al-Qaida in Yemen, Ibrahim al-Rubaish, a fost ucis intr-un raid aerian american, anunta reteaua terorista, citata de Associated Press, conform Mediafax. Ibrahim Al-Rubaish, in varsta de 35.

Descoperire macabra in Cheile Rosia din Valea Jiului: trupul unei femei a fost gasit in fata Pesterii Vacii

Cadavrul unei femei a fost descoperit in Cheile Rosia din Valea Jiului. Trupul, care se afla in stare avansata de putrefactie, a fost descoperiit in apropiere de o pestera. Politistii fac cercetari, nefiind exclusa ipoteza ca femeia sa fi fost victima unui criminal.

Un fost deputat ucrainean a fost gasit mort la intrarea unui bloc din Kiev

Un fost deputat ucrainean membru al Partidului Regiunilor, Oleg Kalasnikov, a fost gasit mort, miercuri seara, la intrarea unui bloc din Kiev, relateaza BBC News Online. Trupul neinsufletit al lui.

Un al patrulea apropiat al fostului presedinte prorus Viktor Ianukovici a fost gasit mort in conditii suspecte

Un al patrulea aliat al fostului presedinte ucrainean Viktor Ianukovici este gasit mort in locuinta sa din Kiev, informeaza Digi 24. Oleg Kalasnikov a decedat dupa ce a fost impuscat, dar circumstantele raman.

Trupul ultimului marinar roman disparut dupa naufragiul din Marea Adriatica a fost gasit

Echipele de cautare au gasit luni, in Marea Adriatica, trupul celui de-al doilea dintre romanii disparuti dupa scufundarea unui pescador, pe 2 aprilie, in largul coastelor Italiei, relateaza Mediafax.

Trupul ultimului marinar roman disparut dupa naufragiul din Marea Adriatica a fost gasit

Echipele de cautare au gasit luni, in Marea Adriatica, trupul celui de-al doilea dintre romanii disparuti dupa scufundarea unui pescador, pe 2 aprilie, in largul coastelor Italiei, informeaza site-ul de stiri CronacheMaceratesi. it.

Trupul celui de-al doilea marinar roman disparut dupa scufundarea unui pescador din Marea Adriatica a fost gasit

Echipele de cautare au gasit luni, in Marea Adriatica, trupul celui de-al doilea dintre romanii disparuti dupa scufundarea unui pescador, pe 2 aprilie, in largul coastelor Italiei, informeaza site-ul de.

Italia: Doi romani au fost raniti intr-un schimb de focuri cu un grup de albanezi

Doi cetateni romani au fost raniti, joi, intr-un incident armat care a avut loc la periferia Romei, se arata intr-un comunicat al autoritatilor italiene, potrivit Mediafax. Conflictul a izbucnit intre un grup.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )