Libnet.ro
UNICEF

00:07

Boxerul american Mike Tyson vrea sa revina in ring

România Liberă România Liberă,
Boxerul american Mike Tyson vrea sa revina in ring

Americanul Mike Tyson, fost campion mondial de box la categoria grea, retras din activitate in 2005,. continuă pe România Liberă

Secretarul de stat american Mike Pompeo avertizeaza ca SUA ar putea sa inceteze definitiv finantarea acordata OMS

Secretarul de stat american Mike Pompeo a declarat ca pandemia COVID-19 demonstreaza necesitatea reformarii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) si a avertizat ca este posibil ca SUA sa nu mai reia vreodata finantarea OMS si chiar sa lucreze la crearea unei alternative la organismul ONU, transmite vineri Reuters, citat de Agerpres. in timp ce seful diplomatiei americane continua atacurile la adresa OMS, democratii din Camera Reprezentantilor il acuza pe liderul de la Casa Alba, Donald Trump, ca transforma OMS-ul intr-un tap ispasitor pentru a distrage atentia opiniei publice de la modul in care a fost gestionata izbucnirea epidemiei noului coronavirus in SUA.

Cine este miliardarul asociat cu Mike Tyson care negociaza cu FC Barcelona si ce nume vrea pentru Camp Nou

FC Barcelona vinde, pentru prima data in istoria clubului, drepturile de denumire ale stadionului Camp Nou, iar primele negocieri au demarat cu miliardarul britanic de origine elena Alki David. Clubul catalan vrea sa cedeze numele stadionului pentru intreg sezonul 20202021, toate incasarile urmand sa ajunga, prin fundatia FC Barcelona, catre proiecte de cercetare in lupta contra coronavirusului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )