Libnet.ro
UNICEF

01:06

Brexit. Ce se va intampla in prima saptamana dupa referendumul din Marea Britanie, in cazul in care alegatorii voteaza pentru iesirea din UE

Adevărul Adevărul,
Brexit. Ce se va intampla in prima saptamana dupa referendumul din Marea Britanie, in cazul in care alegatorii voteaza pentru iesirea din UE

Un eventual Brexit ar deschide drumul catre o perioada de incertitudine politica majora, relateaza Reuters, care prezinta evenimentele din prima saptamana de dupa vot, in cazul in care majoritatea britanicilor vor vota pentru iesirea din UE. continuă pe Adevărul

Cine va difuza exit-poll-ul pentru referendumul din Marea Britanie

Compania britanica YouGov va publica un sondaj in care va arata cum s-a votat la referendumul privind apartenenta la UE la scurt timp dupa inchiderea urnelor, sperand sa repete predictia reusita privind rezultatul scrutinului privind independenta Scotiei din 2014, informeaza Reuters, potrivit HotNews.

Crima odioasa care poate balansa referendumul din Marea Britanie

Campania asupra ramanerii sau iesirii Marii Britanii in/din UE s-a reluat dupa ce a fost suspendata in urma asasinarii deputatei laburiste Jo Cox, si sondajele sugereaza o inclinare in favoarea mentinerii in Uniune.

Razvan Burleanu, prima reactie dupa eliminarea de la Euro 2016: Trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca aceasta prezenta la Campionatul European este o performanta

Romania a parasit Euro 2016 dupa numarul minim de meciuri pe care putea sa le dispute in Franta, tricolorii intorcandu-se acasa dupa terminarea fazei grupelor. Cu doar un singur punct acumulat, Chiriches, Torje si compania au parasit turneul pe usa din dos, dupa 0-1 cu Albania. Razvan Burleanu, presedintele FRF, a oferit prima declaratie dupa prestatia dezamagitoare din Franta: Trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca aceasta prezenta la Campionatul European este o performanta.

Brexit: Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie daca iese tara din UE (VIDEO)

Romanii care locuiesc in Marea Britanie ar putea fi sever afectati daca aceasta va iesi din Uniunea Europeana. Este posibil ca dupa Brexit studentii romani sa nu mai poata accesa.

Investitorii romani nu s-au speriat de Brexit: brokerii asteapta o vara fierbinte dupa cresterile din ultimele saptamani

Actiunile romanesti au inceput vara in crestere, contrar tendintei negative de pe marile burse europene, cauzata de teama investitorilor cu privire la un posibil vot in favoarea iesirii Marii Britanii din UE, la referendumul ce va avea loc pe 23 iunie.

Prima demisie de la Campionatul European. Ce selectioner a decis sa paraseasca corabia dupa esecul din Franta

Campionatul European a adus si prima demisie. in urma rezultatelor negative inregistrate in grupa B, selectionerul Rusiei a decis sa-si prezinte demisia. Vreau sa-mi cer scuze fanilor.

Prima zi dupa Rusalii. Sarbatoare mare in Biserica Ortodoxa

In prima zi dupa Rusalii, Biserica Ortodoxa sarbatoreste Sfanta Treime. Aceasta sarbatoare a fost asezata imediat dupa praznicul Pogorarii Sfantului Duh, cand se descopera.

Atac rasist la adresa unei romance din Marea Britanie. Ati venit aici si ne-ati furat locurile de munca, banii, stati pe beneficii!

Incident rasist in Marea Britanie. O romanca, proprietara unui magazin, a fost agresata de mai multi nationalisti britanici. Femeia a povestit ca mai multi englezi insotiti de un.

Egiptul anuleaza cedarea catre Arabia Saudita a doua insule din Marea Rosie

Consiliul egiptean de stat, cea mai inalta instanta administrativa, a decis anularea deciziei prin care Arabia Saudita primea insulelor Tiran si Sanafir, ambele situate in Marea Rosie. Cele doua.

Un avion de lupta sirian s-a prabusit la scurt timp dupa decolare, din cauza unor defectiuni tehnice

Un avion de lupta sirian s-a prabusit la scurt timp dupa ce a decolat de pe aeroportul Hama, din cauza unor probleme tehnice, a declarat o sursa militara, fara a oferi detalii despre ziua in care a avut loc incidentul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )