Libnet.ro
UNICEF

14:00

Crima odioasa care poate balansa referendumul din Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
Crima odioasa care poate balansa referendumul din Marea Britanie

Campania asupra ramanerii sau iesirii Marii Britanii in/din UE s-a reluat dupa ce a fost suspendata in urma asasinarii deputatei laburiste Jo Cox, si sondajele sugereaza o inclinare in favoarea mentinerii in Uniune. continuă pe România Liberă

Juncker, Schulz si Tusk se vor reuni la Bruxelles a doua zi dupa referendumul din Marea Britanie

Presedintii Comisiei Europene, Parlamentului European si Consiliului European se vor intruni pe 24 iunie la Bruxelles, a doua zi dupa referendumul privind iesirea sau ramanerea Regatului Unit in Uniunea Europeana, a confirmat astazi executivul european, relateaza AFP.

Opinie despre Brexit a unui antreprenor de origine romana din Marea Britanie, absolvent de Oxford

Referendumul din Marea Britanie Brexit ) nu este doar o alegere simpla intre a ramane sau a iesi din Uniunea Europeana, ci este un moment in care britanicii trebuie sa sa decida asupra modului in care privesc lumea, sa aleaga intre teama sau.

in ce conditii ar putea parasi UE Marea Britanie, dupa un vot favorabil la referendumul din 23 iunie

Sprijinul pentru ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana conduce cu aproape 7 puncte asupra celor care pledeaza pentru retragerea din blocul de 28 de membri, la mai putin de o saptamana pana la referendumul din 23 iunie, potrivit unui sondaj telefonic publicat vineri si citat de Reuters.

Royal Society din Marea Britanie despre plantele modificate genetic (ultima parte) - webPR

In continuare va prezentam ultima parte a studiului. Royal Society din Marea Britanie, a facut public un document intitulat Plantele modificate genetic: intrebari si raspunsuri.

KMG International a descarcat peste 25 de milioane tone titei prin terminalul din Marea Neagra

KMG International, prin compania Midia Marine Terminal MMT), a atins in mai 2016 un nivel de 25,5 milioane tone de titei descarcate prin terminalul petrolier din largul Marii Negre, de la punerea acestuia in functiune, in 2009, potrivit unui comunicat de presa.

webPR: Nicu Covaci vorbeste pentru prima data despre Dan Andrei Aldea: Este un interpret care poate provoca live cele mai intense stari emotionale, si de fapt in asta consta arta!

Nicu Covaci vorbeste despre festivalul WolfBlues ce isi propune sa completeze lista acestor genuri muzicale de calitate si se adreseaza atat publicului cunoscator, amator de blues autentic, cat si fanilor muzicii rock sau rock'n'roll - prin participarea unor artisti consacrati ai muzicii rock care vor oferi un repertoriu de blues, moment inedit pentru cariera lor muzicala.

Deputatul PNL Dan Cristian Popescu vrea publicarea listei cu toate persoanele care au facut parte din Securitate

Deputatul PNL Dan Cristian Popescu a depus, miercuri, o initiativa legislativa privind deconspirarea intregului personal al Securitatii, ofiteri, colaboratori, informatori. Parlamentarul vrea publicarea listei cu toate persoanele care au facut parte din aceasta structura, fara un caracter punitiv, el aratand ca in prezent in arhivele SRI si SIE se mai afla aproximativ 100. 000 de dosare ce privesc personalul din Securitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )