Libnet.ro
UNICEF

01:06

BREXIT. Lira sterlina se depreciaza si ajunge la cel mai scazut nivel dupa 1985

Antena3 Antena3,
BREXIT. Lira sterlina se depreciaza si ajunge la cel mai scazut nivel dupa 1985

Temerile ca rezultatul votului la referendumul istoric de joi din Marea Britanie va fi in favoarea iesirii tarii din Uniunea Europeana au dus, vineri dimineata, la o depreciere semnificativa a lirei. continuă pe Antena3

Brexit. Lira se prabuseste, pretul aurului in crestere, pretul petrolului scade

Indicii bursieri sunt in scadere puternica la nivel global, rezultatele partiale ale referendumului din Marea Britanie indicand iesirea tarii din Uniunea Europeana, punand in pericol existenta blocului comunitar si a monedei unice, relateaza Reuters. Lira sterlina se depreciaza si ajunge la cel mai scazut nivel de dupa 1985. Pretul petrolului era in scadere.

LIVE TEXT Carnagiu pe pietele financiare dupa Brexit. Lira sterlina a pierdut deja 10% / Investitorii arunca actiunile si muta bani pe activele de refugiu

Carnagiu pe pietele financiare globale vineri dupa ce britanicii au votat pentru iesirea din UE, trimitand lira sterlina intr-un plonjon record si lovind dur actiunile din toata lumea. Investitorii au aruncat peste bord activele de risc si au fugit spre cele de refugiu, obligatiuni guvernamentale, aur sau yeni. 44 SP spune ca Regatul Unit isi va pierde probabil ratingul de credit AAA8. 26 Va fi urat in dimineata asta. Va prinde multi oameni pe picior gresit, fara discutie, a declarat un broker. 22Banca Angliei, in contact strans cu bancile dupa votul pentru Brexit 8. 22 Obligatiunile germane au atins un nivel-minim record, randamentul ajungand la -o,3%8. 19 Actiunile de pe bursa din Hong Kong a scazut cu 5%.

BREXIT. Lira sterlina s-a prabusit la cel mai slab nivel din 1985 incoace

Temerile ca rezultatul votului la referendumul istoric de joi din Marea Britanie va fi in favoarea iesirii tarii din Uniunea Europeana au dus vineri dimineata la o depreciere semnificativa a lirei sterline .

Lira sterlina, la cel mai ridicat nivel din 2016

Moneda britanica, lira sterlina, a urcat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai ridicat curs al anului fata de dolar, dupa ce ultimele sondaje de opinie publicate in cursul derularii referendumului din Marea Britanie indicau victoria taberei ce sustine ramanerea tarii in Uniunea Europeana.

Cursul oficial anuntat de BNR, dupa votul pro-Brexit: Euro urca la 4,5366 lei, dolarul 4,0766 lei. Lira sterlina coboara la 5,6686 lei

Moneda natioanala s-a depreciat vineri in raport cu euro si cu dolarul, in urma votului pro-Brexit de vineri, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a cotat moneda europeana la 4,5366 lei, in crestere cu 1,87 bani fata de cotatia de joi, iar dolarul american la 4,0766 lei, mai mare cu 10,67 bani. Lira sterlina a scazut insa cu 21,98 bani, la 5,6686 lei.

Dupa numararea partiala a voturilor lira sterlina, s-a prabusit

ACTUALIZARE 07:00 Lira sterlina s-a prabusit dupa numararea voturilor *Actualizare 00. 57: Lira s-a apreciat, dupa referendum Lira sterlina a urcat la 1,5 dolari, dupa anuntarea primelor sondaje, la incheierea referendumului pentru Brexit, care dadeau castigatoare tabara Remain pentru ramanerea in UE). Moneda britanica, lira sterlina, a urcat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai ridicat curs al anului fata de dolar, dupa ce ultimele sondaje de opinie publicate in cursul derularii referendumului din Marea Britanie indicau victoria taberei ce sustine ramanerea tarii in Uniunea Europeana.

Brexit: George Soros avertizeaza ca lira sterlina se va deprecia cu 15-20% in cazul iesirii Marii Britanii din UE

Miliardarul George Soros, recunoscut pentru speculatiile financiare privind lira sterlina facute in 1992, a trimis o scrisoare deschisa cotidianului The Guardian in care sustine ca in situatia un.

Situatie dramatica a lirei sterline: Moneda britanica a scazut fata de dolar la cel mai mic nivel in ultimii 31 de ani

In asteptrea unui raspuns final in ceea ce priveste soarta Marii Britanii in Uniunea Europeana, desi dupa primele sondaje tabara parasirii UE este in avantaj, lira sterlina a scazut.

Lira sterlina a explodat

Cursul de schimb lira sterlina-dolar american a atins joi cel mai ridicat nivel din acest an, dupa ce ultimele sondaje de opinie au indicat o victorie a taberei pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana, transmit Reuters si AFP .

Lira a ajuns la cel mai scazut nivel din 1985 pana in prezent, in raport cu dolarul

Lira s-a depreciat vineri cu peste 7,5 % in raport cu dolarul, ajungand aproape de nivelul minim atins in 1985, si cu 6 % fata de euro, in urma triumfului Brexitului la.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )