Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lira a ajuns la cel mai scazut nivel din 1985 pana in prezent, in raport cu dolarul

Antena3 Antena3,
Lira a ajuns la cel mai scazut nivel din 1985 pana in prezent, in raport cu dolarul

Lira s-a depreciat vineri cu peste 7,5 % in raport cu dolarul, ajungand aproape de nivelul minim atins in 1985, si cu 6 % fata de euro, in urma triumfului Brexitului la. continuă pe Antena3

BREXIT. Lira sterlina s-a prabusit la cel mai slab nivel din 1985 incoace

Temerile ca rezultatul votului la referendumul istoric de joi din Marea Britanie va fi in favoarea iesirii tarii din Uniunea Europeana au dus vineri dimineata la o depreciere semnificativa a lirei sterline .

BREXIT. Cotatia aurului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele 24 de luni

Cotatia aurului a crescut vineri la cel mai ridicat nivel din ultimele 27 de luni gratie statului sau de valoare de refugiu in perioade de turbulente.

Lira sterlina, la cel mai ridicat nivel din 2016

Moneda britanica, lira sterlina, a urcat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai ridicat curs al anului fata de dolar, dupa ce ultimele sondaje de opinie publicate in cursul derularii referendumului din Marea Britanie indicau victoria taberei ce sustine ramanerea tarii in Uniunea Europeana.

MS: Informarile de la SRI, la cel mai inalt nivel de clasificare, doar ministrul Sanatatii are acces la ele

Informarile ministrului Nicolae Banicioiu de catre SRI despre Hexi Pharma nu pot fi confirmate sau infirmate de catre Ministerul Sanatatii, pe motiv ca astfel de date sunt la cel mai inalt nivel de clasificare si numai ministru are acces la.

BREXIT. Victor Ponta: Este cel mai greu moment din istoria Uniunii Europene

Fostul premier Victor Ponta a declarat ca rezultatul referendumului din Marea Britanie privind iesirea tarii din UE reprezinta cel mai greu moment din istoria Uniunii Europene, mentionand ca acum este.

BREXIT. Lira sterlina se depreciaza si ajunge la cel mai scazut nivel dupa 1985

Temerile ca rezultatul votului la referendumul istoric de joi din Marea Britanie va fi in favoarea iesirii tarii din Uniunea Europeana au dus, vineri dimineata, la o depreciere semnificativa a lirei.

Situatie dramatica a lirei sterline: Moneda britanica a scazut fata de dolar la cel mai mic nivel in ultimii 31 de ani

In asteptrea unui raspuns final in ceea ce priveste soarta Marii Britanii in Uniunea Europeana, desi dupa primele sondaje tabara parasirii UE este in avantaj, lira sterlina a scazut.

Oradea are cel mai nou complex termal cu 10 tobogane si piscina cu valuri, renascut dintr-un strand public

Oradea are, din mai, cel mai nou aquapark din tara, un complex termal care a renascut dintr-un strand public. Iata cum arata unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Romania, dupa o investitie de 88 milioane lei.

Este cel mai greu moment din istoria UE. E nevoie de cativa lideri politici puternici si cu viziune care sa repare ce s-a stricat. Victor Ponta, despre rezultatul alegerilor din Regat

Cetatenii Marii Britanii au votat ca vor ca tara lor sa iasa din Uniunea Europeana, fapt ceea ce a dus la o decizie istorica. Pentru Europa, vestea iesirii Regatului Unit din copertina UE a fost o veste.

Cel mai bogat fermier din Baragan, seful judetului. Vasile Iliuta preia fraiele CJ

Unul dintre cei mai instariti politicieni din Baragan, copresedinte PNL Calarasi, Vasile Iliuta, a fost favorit la conducerea Consiliului Judetean Calarasi, dupa ce Raducu George Filipescu nu a mai candidat pentru cel de-al patrulea mandat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )