Libnet.ro
UNICEF

01:05

BREXIT. Londra cere referendum pentru INDEPENDENTA de Marea Britanie si ramanerea in UE

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Londra cere referendum pentru INDEPENDENTA de Marea Britanie si ramanerea in UE

Zeci de mii de londonezi au semnat vineri o petitie pentru a cere ca Londra, capitala Marii Britanii, sa devina independenta si sa ramana in UE, in pofida votului britanicilor in favoarea Brexit-ului. continuă pe România Liberă

BREXIT. Scotia se gandeste la un referendum pentru independenta

Optiunea organizarii unui al doilea referendum privind independenta Scotiei este pe masa, a declarat vineri prim-ministrul Scotiei, Nicola Sturgeon, care a precizat ca majoritatea scotienilor au votat joi contra iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, informeaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

BREXIT. China reactioneaza dupa votul din Marea Britanie

Ministerul chinez de Externe a afirmat vineri ca respecta alegerea poporului britanic dupa ce Regatul Unit a votat joi pentru iesirea din Uniunea Europeana, relateaza agentia Reuters. O Europa prospera.

Klaus Iohannis, declaratii cu privire la Brexit: UE este mai puternica cu Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca sustine ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana si se declara optimist deoarece ultimele sondaje arata ca s-a reechilibrat din nou in.

BREXIT. NIgel Farage: Marea Britanie ar trebui sa faca din data de 23 iunie o sarbatoare nationala

Dupa aflarea rezultatului Brexit-ului, liderul Partidului pentru Independenta Regatului Unit UKIP), Nigel Farage, a comentat ca Marea Britanie ar trebui sa faca din data de 23 iunie o sarbatoare nationala pentru a marca astfel votul sau istoric pentru parasirea Uniunii Europene, .

Brexit. Ghidul primelor ore dupa incheierea votului in Marea Britanie si rezultatele referendumului in timp real

In ciuda ploii, britanicii au venit in numar mare la vot pentru a se exprima daca vor sau nu sa mai ramana in UE dupa 43 de ani de la aderare. in acest context, primele ore dupa inchiderea sectiilor de votare din Marea Britanie vor fi definite de nerabdare si chiar anxietate din partea politicienilor, investitorilor si opiniei publice, care vor astepta primele rezultate, relateaza Bloomberg.

Londra cere independenta fata de Marea Britanie

Zeci de mii de londonezi au semnat vineri o petitie pentru a cere ca Londra, capitala Marii Britanii, sa devina independenta si sa ramana in UE, in pofida votului britanicilor in favoarea.

Brexit, un referendum fara valoare in Marea Britanie? Exista o teorie incredibila potrivit careia Brexit nu va avea loc de fapt

Brexit, un termen care va fi tot mai intalnit in aceasta saptamana, pana si dupa mult asteptatul referendum din 23 iunie. Dar, ce se va intampla daca Marea Britanie alege sa iasa din Uniunea Europeana UE)? Jean-Claude Juncker, presedintele Comsiei.

Romani in Londra: Un Brexit va afecta credibilitatea si mediul de afaceri din Marea Britanie

Felix Arotaritei a fost profesor in Romania timp de un deceniu. A hotarat sa emigreze in Marea Britanie dupa inrautatirea mediului social, profesional si financiar din Romania.

BREXIT. David Cameron multumeste britanicilor care au votat pentru ca Marea Britanie sa ramana in UE

Premierul britanic, David Cameron, a scris intr-un mesaj pe Twitter: Multumesc tuturor celor care au votat pentru a pastra Marea Britanie mai puternica, mai sigura si mai buna in.

Internetul reactioneaza la BREXIT: Nigel Farage, noua fata a Marii Britanii

Referendumul din Marea Britanie a produs unele reactii extrem de amuzante pe internet. BREXIT-ul, adica decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana este cel mai important subiect al zilei. Rezultatele referendumului pentru BREXIT arata ca britanicii nu vor sa mai faca parte din UE, iar premierul David Cameron tocmai si-a anuntat demisia. Desigur, un [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )