Libnet.ro
UNICEF

18:00

BREXIT. NIgel Farage: Marea Britanie ar trebui sa faca din data de 23 iunie o sarbatoare nationala

România Liberă România Liberă,
BREXIT. NIgel Farage: Marea Britanie ar trebui sa faca din data de 23 iunie o sarbatoare nationala

Dupa aflarea rezultatului Brexit-ului, liderul Partidului pentru Independenta Regatului Unit UKIP), Nigel Farage, a comentat ca Marea Britanie ar trebui sa faca din data de 23 iunie o sarbatoare nationala pentru a marca astfel votul sau istoric pentru parasirea Uniunii Europene, . continuă pe România Liberă

LIVE TEXT. BREXIT. Referendum istoric. Marea Britanie decide sa plece din Uniunea Europeana, dupa 43 de ani. Reactii, masuri si consecinte

9% dintre cetateni britanici au votat pentru iesirea Marii Britanii din UE, in timp ce 48. 1% au optat pentru ramanerea in blocul comunitar, arata BBC, dupa incheierea numaratorii. Premierul Cameron va demisiona. Marea Britanie va incepe negocierile pentru iesirea din UE.

BREXIT. Nigel Farage cere un guvern Brexit

Marea Britanie are nevoie acum de un guvern Brexit si de inceperea cat mai curand a negocierilor privind conditiile iesirii din Uniunea Europeana, a declarat vineri Nigel Farage,.

LIVE TEXT. BREXIT. Referendum istoric. Marea Britanie decide sa plece din Uniunea Europeana, dupa 43 de ani

Aproximativ 52% dintre cetatenii britanici au optat pentru iesirea Marii Britanii din UE, in timp ce 48% doresc sa faca parte, in continuare din blocul comunitar.

Brexit. Boris Johnson: Marea Britanie nu va intoarce spatele Europei

Marea Britanie nu va intoarce spatele Europei si va ramane o natiune la fel de unita ca inainte sa voteze sa paraseasca Uniunea Europeana in referendumul istoric de joi, a declarat vineri coliderul Vote Leave Boris Johnson, relateaza DPA.

BREXIT Jurnalist roman in Marea Britanie: A fost si tupeul tipic englezesc, de genul Noi putem!

Loredana Petrescu, jurnalist la Diaspora Romaneasca, a venit in vacanta in Romania in urma cu doua zile, atunci cand Marea Britanie se afla in Uniunea Europeana, si se va intoarce intr-o tara schimbata. Din acest motiv, Loredana si prietenul ei vor sa isi obtina pasapoartele, pentru a nu intampina vreo problema la intoarcere.

BREXIT. Reactia SUA, dupa votul masiv din Marea Britanie pentru iesirea din UE

Presedintele american Barack Obama a fost informat despre rezultatul favorabil iesirii din Uniunea Europeana al referendumului desfasurat joi in Marea Britanie, si asteapta sa aiba ocazia de a discuta cu.

Internetul reactioneaza la BREXIT: Nigel Farage, noua fata a Marii Britanii

Referendumul din Marea Britanie a produs unele reactii extrem de amuzante pe internet. BREXIT-ul, adica decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana este cel mai important subiect al zilei. Rezultatele referendumului pentru BREXIT arata ca britanicii nu vor sa mai faca parte din UE, iar premierul David Cameron tocmai si-a anuntat demisia. Desigur, un [].

Brexit. Cum va fi afectat fotbalul in Marea Britanie

Dupa Brexit, fotbalul ar putea fi cel mai afectat sport din Marea Britanie, deoarece cluburile nu vor mai avea dreptul sa transfere tineri jucatori comunitari talentati aflati in plina ascensiune, acestia putand ajunge in regat doar dupa consacrare, relateaza prea britanica.

LIVE TEXT. BREXIT. Ziua in care Marea Britanie a decis sa iasa din UE: Demisia lui Cameron, prabusirea burselor si panica. Ce vor face in continuare liderii politici

9% dintre cetateni britanici au votat pentru iesirea Marii Britanii din UE, in timp ce 48. 1% au optat pentru ramanerea in blocul comunitar, arata BBC, dupa incheierea numaratorii. Premierul Cameron va demisiona. Marea Britanie va incepe negocierile pentru iesirea din UE.

BREXIT 2016: Ce se va intampla in Marea Britanie in primele ore dupa incheierea votului

Milioane de britanici voteaza joi pe marginea apartenentei tarii lor la UE, in cadrul unui referendum istoric ce trebuie sa decida viitorul Europei. Iata ce se va intampla in Marea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3032 seconds )