Libnet.ro
UNICEF

08:30

BREXIT. Rasturnare de situatie. Cand va declansa Marea Britanie iesirea din Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
BREXIT. Rasturnare de situatie. Cand va declansa Marea Britanie iesirea din Uniunea Europeana

Marea Britanie nu va activa articolul 50 din Tratatul de la Lisabona, prin care se declanseaza formal procesul negocierilor privind conditiile iesirii din Uniunea Europeana, pana cand nou. continuă pe Antena3

Destainuirile romanilor din Marea Britanie, dupa Brexit: Evit sa mai vorbesc romana in public

Odata cu parasirea Uniunii Europene de catre Marea Britanie, au inceput sa aiba loc tot mai multe infractiuni impotriva imigrantilor est-europeni. Alexandra, o romanca stabilita in.

Mastercard dat in judecata pentru 19 miliarde de dolari in Marea Britanie

Aproximativ 46 milioane de persoane din Marea Britanie au posibilitatea de a beneficia de pe urma unei actiuni in justitie impotriva grupului american Mastercard, al doilea furnizor mondial de carti de credit si de debit, in care companiei i se solicita despagubiri in valoare de 14 miliarde de lire sterline 19 miliarde de dolari) pentru perceperea de comisioane excesive, transmite Reuters.

Marea Britanie trece sub tacere pasii pe care ii face pentru BREXIT

Guvernul britanic nu va dezvalui, inainte de a activa articolul 50 al Tratatului de la Lisabona etapa oficiala care va marca lansarea negocierilor privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana), multe.

Marea Britanie: Fostul premier David Cameron renunta la postul de parlamentar

Fostul premier britanic David Cameron a anuntat luni ca va renunta, cu efect imediat, la postul sau de deputat conservator, la trei luni dupa ce a demisionat din functia de prim-ministru ca urmare a votului dat de britanici in favoarea Brexit, anunta AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )