Libnet.ro
UNICEF

23:15

Destainuirile romanilor din Marea Britanie, dupa Brexit: Evit sa mai vorbesc romana in public

B1 B1,
Destainuirile romanilor din Marea Britanie, dupa Brexit: Evit sa mai vorbesc romana in public

Odata cu parasirea Uniunii Europene de catre Marea Britanie, au inceput sa aiba loc tot mai multe infractiuni impotriva imigrantilor est-europeni. Alexandra, o romanca stabilita in. continuă pe B1

UPDATE Un templu sikh din Marea Britanie, ocupat de un grup de peste 20 de oameni inarmati cu cutite. Cateva persoane au fost arestate

Un templu sikh din Leamington Spa centrul Marii Britanii) a fost ocupat duminica dupa-amiaza de peste 20 de indivizi, unii dintre ei inarmati cu cutite. Politisti inarmati au inconjurat templul, insa autoritatile spun ca nu este vorba despre un incident terorist, ci mai degraba despre un delict deosebit de grav, scrie The Guardian. UPDATE: Criza de la templu a luat sfarsit dupa ce cateva persoane au fost arestate.

Un templu sikh din Marea Britanie, ocupat de un grup de peste 20 de oameni inarmati cu cutite

Un templu sikh din centrul Marii Britanii a fost ocupat duminica dupa-amiaza de peste 20 de indivizi, unii dintre ei inarmati cu cutite. Templul a fost inconjurat de politisti, dar autoritatile.

55 de barbati inarmati cu cutite au dat buzna intr-un templu din Marea Britanie. Nunta pe care voiau sa o opreasca

Politistii britanici au arestat 55 de persoane si au confiscat mai multe arme albe duminica intr-un templu sikh din centrul Angliei. Politisti inarmati au fost desfasurati la templul Gurdwara din.

Mastercard dat in judecata pentru 19 miliarde de dolari in Marea Britanie

Aproximativ 46 milioane de persoane din Marea Britanie au posibilitatea de a beneficia de pe urma unei actiuni in justitie impotriva grupului american Mastercard, al doilea furnizor mondial de carti de credit si de debit, in care companiei i se solicita despagubiri in valoare de 14 miliarde de lire sterline 19 miliarde de dolari) pentru perceperea de comisioane excesive, transmite Reuters.

Prin ce trec imigrantii dupa Brexit: imi este frica sa mai vorbesc limba romana pe strada

O romanca stabilita in Marea Britanie a scris pentru publicatia The Guardian si a povestit prin ce trece de la Brexit. Iata scrisoarea Alexandrei: Ati avut vreodata un cosmar ca va.

Cosmarul lui Andrei dupa Brexit

Andrei lucreaza in UK. Brasoveanul e unul dintre sutele de mii de romani atrasi de eldorado-ul britanic, dat la liber acum cativa ani. A plecat din tara in 2009, unde a lucrat ca bucatar si ospatar. Meserii bune, unde se castiga bani. Insa lirele Londrei au fost mai ademenitoare, ca si sansa unui nou inceput, la 26 de ani. L-a tras dupa easi prietena, care lucra la un mare hotel londonez. Cei doi au ceva vechime in Marea Britanie, contracte de munca, stau cu chirie si isi platesc regulat darile la stat. Insa statul britanic e in schimbare, nu de mult a inaintat divortul de UE. Se teme Andrei de Brexit? Oarecum.

Bancile care vor sa se mute din Londra dupa Brexit risca sa nu gaseasca birouri de inchiriat

Bancile care planuiau sa se mute din Londra dupa Brexit risca sa nu gaseasca birouri de inchiriat, in conditiile in care nu sunt multe proprietati imobiliare de top scoase la vanzare in orasele rivale, scrie Bloomberg.

Pietele bursiere, in declin: Vineri, cea mai proasta zi dupa Brexit

Pietele bursiere sunt in declin! Actiunile si obligatiunile au scazut puternic vineri, punand indicele SP 500 in fata cu cea mai proasta zi dupa Brexit, potrivit Wall Street.

Kovesi, DNA si SRI si-au facut imagine distrugand oameni, calcand pe cadavre Seful Coalitiei Romanilor din SUA pentru Combaterea Coruptiei lanseaza acuzatii extrem de grave la adresa unor importante persoane si institutii

Chris Terhes, presedintele Coalitiei Romanilor din SUA pentru Combaterea Coruptiei, se intreaba intr-o postare pe Facebook daca nu cumva exista un plan de a face din Romania o tara.

Marea Britanie: Fostul premier David Cameron renunta la postul de parlamentar

Fostul premier britanic David Cameron a anuntat luni ca va renunta, cu efect imediat, la postul sau de deputat conservator, la trei luni dupa ce a demisionat din functia de prim-ministru ca urmare a votului dat de britanici in favoarea Brexit, anunta AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2914 seconds )