Libnet.ro
UNICEF

14:30

Brexit: Referendum in Marea Britanie:Un sondaj YouGov da 52% voturi pentru ramanerea in UE / Expertii avertizeaza ca sondajul YouGov trebuie tratat cu precautie / Participarea la vot estimata la peste 80%

Hotnews Hotnews,
 Brexit: Referendum in Marea Britanie:Un sondaj YouGov da 52% voturi pentru ramanerea in UE / Expertii avertizeaza ca sondajul YouGov trebuie tratat cu precautie / Participarea la vot estimata la peste 80%

Sectiile de vot s-au inchis joi seara in Marea Britanie, la ora 21:00 GMT vineri, 24:00, ora Romaniei) pentru referendumul privind apartenenta Regatului Unit la Uniunea Europeana, transmite Reuters. Un sondaj on-line efectiat in ziua scrutinului cu 5. 000 de oameni de YouGov sugereaza ca partea IN ar avea 52%, potrivit BBC online. Expertii politologi britanici avertizeaza ca sondajul trebuie tratat cu precautie. Primele rezultate partiale urmeaza sa apara in jurul orei 3-4 ora Romaniei. De urmarit in special rezultatele din regiunile Sunderland si Stockport care vor indica tendinta rezultatului final. UPDATE Ora 01:10 Sky News: Miscarea favorabila mentinerii Marii Britanii in Uniunea Europeana are un avans semnificativ, conform proiectiilor realizate de postul Sky News, situatie confirmata de liderul ultranationalist Nigel Farage, favorabil parasirii Blocului comunitar. continuă pe Hotnews

Ministrul britanic de Externe, dupa referendum: Marea Britanie a devenit un semi-outsider. Putin are un motiv sa fie optimist

Prin rezultatul de la referendum, Marea Britanie a devenit un semi-outsider in ceea ce priveste negocierea viitoarelor angajamente, a declarat Philip Hammond, Ministrul britanic de Externe. Totodata acesta a.

Sondaj YouGov: 52% din britanici au votat pentru ramanerea in UE/ Actualizare permanenta

10 52% dintre britanici au votat pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana, arata un sondaj YouGov, realizat in ziua votului, potrivit SkyNews. Nu au fost facute exit-poll-uri, la acest referendum. Rezultatele oficiale sunt asteptate in cursul diminetii. *Actualizare ora 00. 00 Urnele s-au inchis ---------- *ACTUALIZARE 19:10 Bursa din Londra a inchis in crestere Bursa de la Londra a inchis in aceasta seara in crestere, principalul indice londonez, FTSE 100, apreciindu-se cu 1,23% fata de inchiderea anterioara, ajungand la 6. 338,1 puncte. *ACTUALIZARE 18:02 Nigel Farage a votat in localitatea Biggin Hill *ACTUALIZARE 16:21 Angela Merkel: Consultarile dupa votul britanic vor include toti cei 28 de membri ai Uniunii *ACTUALIZARE 15:22 Inundatii si furtuni puternice in partea de est a Marii Britanii *ACTUALIZARE 14:56 Sondaj: Avans de 10% al taberei care sustine ramanerea in UE *ACTUALIZARE 14:14 Ultimul sondaj dinaintea votului: 52% dintre britanici doresc ramanerea in UE *Lira se apreciaza fata de euro si dolarul american *ACTUALIZARE 13:38 Pagina antologica a ziarului german Bild: Ramaneti in UE si vom recunoaste golul de pe Wembley, din 1966 *ACTUALIZARE 12:47 Om de afaceri roman, editorial anti-Brexit in The Times *ACTUALIZARE 12:28 Fostul premier grec Papandreou: Grecia a decis sa ramana in UE, iar Marea Britanie ar trebui sa faca la fel *ACTUALIZARE 12:11 Premierul Cameron a votat la Londra *ACTUALIZARE 11:38 Renate Weber: Asa cum un Brexit ar insemna automat demisia Guvernului de la Londra, asa ar trebui sa insemne si la nivelul UE *ACTUALIZARE 11:30 Boris Johnson: Brexitul va fi un punct de cotitura in istoria tarii *ACTUALIZARE 11:02 Cameron, o ultima pledoarie ca britanicii sa voteze pentru ramanerea in UE *ACTUALIZARE 10:45 Secretarul general al NATO: Ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana este esentiala pentru combaterea terorismului *ACTUALIZARE 09:10 S-au deschis sectiile de vot *ACTUALIZARE 07:53 Tabara In si-a recapatat avansul inaintea referendumului asupra UE.

BNR spera ca Parlamentul sa ignore referendumul din Marea Britanie. Ce spune Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului BNR

Marea Britanie vrea separarea de Uniunea Europeana. A fost o lupta dramatica ce s-a incheiat la vot cu un rezultat si mai dramatic. 17 milioane si jumatate de oameni au decis sa puna capat.

BREXIT Roman din Marea Britanie: Suntem consternati cu totii. Aici totul se prabuseste. Va trebui sa plecam, dar nu stim inca unde

Brexit. Inginerul IT Razvan Ionascu 32 de ani) explica pentru cititorii Adevarul ce efecte dramatice are pentru Marea Britanie, dar si pentru comunitatea romaneasca de acolo, o posibila iesire a Regatului Unit din UE.

BREXIT 2016: Ce se va intampla in Marea Britanie in primele ore dupa incheierea votului

Milioane de britanici voteaza joi pe marginea apartenentei tarii lor la UE, in cadrul unui referendum istoric ce trebuie sa decida viitorul Europei. Iata ce se va intampla in Marea.

Ce patesc romanii in caz de BREXIT? Radu Tudor, despre referendumul istoric ce decide viitorul Europei

Milioane de britanici voteaza joi pe marginea apartenentei tarii lor la UE, in cadrul unui referendum istoric ce trebuie sa decida viitorul Europei. Radu Tudor a vorbit despre controversatul refe.

Scenarii. Viata dupa BREXIT: Ce urmeaza in Marea Britanie?

Britanicii au votat pentru iesirea din UE, un proces cunoscut deja sub denumirea de BREXIT, iar BBC a facut un scenariu cu actiunile care vor urma.

Brexit: a fi sau a nu fi in UE. La ce ne putem astepta daca britanicii voteaza DA

Multe s-au scris, in ultima perioada, despre consecintele economice si politice ale unui vot favorabil Brexit. Cert este ca atat pentru oficialii europeni cat si pentru cei din Marea Britanie, un potential Brexit este o sursa importanta de ingrijorare,.

Referendum in Marea Britanie: 84 de deputati eurosceptici semneaza o scrisoare de sustinere a premierului David Cameron

Un numar de 84 de deputati conservatori eurosceptici, partizani ai iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, au semnat joi o scrisoare in care afirma ca David Cameron trebuie sa ramana prim-ministru indiferent de rezultatul referendumului, transmite AFP.

Cine va difuza exit-poll-ul pentru referendumul din Marea Britanie

Compania britanica YouGov va publica un sondaj in care va arata cum s-a votat la referendumul privind apartenenta la UE la scurt timp dupa inchiderea urnelor, sperand sa repete predictia reusita privind rezultatul scrutinului privind independenta Scotiei din 2014, informeaza Reuters, potrivit HotNews.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )