Libnet.ro
UNICEF

10:15

Brigitte Sfat si Ilie Nastase S-AU DESPARTIT: 'Asta este situatia'

B1 B1,
Brigitte Sfat si Ilie Nastase S-AU DESPARTIT:

Noi certuri in cuplul Nastase-Sfat. Fostul tenismen si iubita ta s-au despartit. Cei doi s-au intalnit intamplator la un eveniment monden, evitandu-se toata seara, scrie. continuă pe B1

Brigitte Sfat si Ilie Nastase S-AU DESPARTIT: Asta este situatia

Noi certuri in cuplul Nastase-Sfat. Fostul tenismen si iubita ta s-au despartit. Cei doi s-au intalnit intamplator la un eveniment monden, evitandu-se toata seara, scrie.

Brigitte Sfat se confrunta cu probleme. Disperata ca nu stie ce sa mai faca, sotia lui Ilie Nastase a povestit tot

Brigitte Sfat trece se confrunta cu o serie de probleme pe Facebook si a apelat la ajutorul prietenilor virtuali pentru a le rezolva. Iata ce mesaj a postat sotia lui Ilie Nastase pe reteaua de.

Ilie Nastase o acuza pe Serena Williams de dopaj:Nu vedeti cum arata? Daca ar iesi la suprafata toate adevarurile despre dopajul americanilor, ar disparea toate marile turnee, ar fugi toti sponsorii

Ilie Nastase, capitanul-nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a vorbit, intr-un interviu pentru EVZ, despre dopajul din cadrul sportului alb. Fostul lider mondial considera ca Serena Williams, detinatoare a 23 de titluri de Grand Slam, foloseste substante interzise, el facand referire la fizicul impunator al sportivei americance. 'Rusia are o imagine afectata pe plan sportiv, din cauza dopajului, dar e cam sigura treaba si la Serena Williams. Nu vedeti cum arata?', a declarat Nastase.

Ilie Nastase nu crede in FCSB: 'Asa trebuia sa-i spuna Becali'

Fostul mare tenismen Ilie Nastase ramane stelist chiar daca, oficial, in acte, echipa patronata de Gigi Becali se numeste Fotbal Club FCSB.

Ilie Nastase nu crede in FCSB: Asa trebuia sa-i spuna Becali

Fostul mare tenismen Ilie Nastase ramane stelist chiar daca, oficial, in acte, echipa patronata de Gigi Becali se numeste Fotbal Club FCSB.

Ilie Nastase o acuza pe Senara Willliams: Nu vedeti cum arata? Daca ar iesi la suprafata adevarul, ar fugi toti sponsorii!

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a vorbit intr-un interviu despre Serena Williams, el spunand ca Serena Williams s-ar dupa, dovada fiind fizicul sau, potrivit evenimentul zilei. De asemenea, tenismenul a vorbit si despre Maria Sarapova, despre care spune ca e normal ca ar fi baut dupa ce a fost suspendat, ca doar e rusoaica.

Ilie Nastase o acuza pe Serena Williams de dopaj: Nu vedeti cum arata? Daca s-ar afla toate adevarurile despre dopajul americanilor, ar fugi toti sponsorii!

Nu doar Maria Sarapova, ci si Serena Williams ar trebui acuzata de dopaj, a sustinut Ilie Nastase, citat de EVZ.  De altfel, acesta a afirmat ca pe americani nu prea ii controleaza nimeni pentru.

Ilie Nastase lanseaza acuzatii grave la adresa unei mari tenismene: 'Daca ar iesi la suprafata adevarul, ar fugi toti sponsorii!'

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a vorbit, intr-un interviu, despre revenirea Mariei Sarapova in circuit, dar si despre fenomenul dopajului la nivel mondial.'Rusia are o imagine afectata pe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )