Libnet.ro
UNICEF

13:00

Brokerul Cristian Sima, dezvaluiri despre Klaus Iohannis: Daca nu iubiti tradarea, e cea mai buna alegere!

Adevărul Adevărul,
Brokerul Cristian Sima, dezvaluiri despre Klaus Iohannis: Daca nu iubiti tradarea, e cea mai buna alegere!

Brokerul fugar Cristian Sima a relatat, pe blogul personal, culisele unei intalniri cu presedintele PNL, Klaus Iohannis. El a aratat ca primarul Sibiului este un om care nu negociaza si care i-a refuzat propunerile la prima si singura discutie pe care au avut-o. continuă pe Adevărul

Ce are de facut Klaus Iohannis daca mai vrea sa fie Presedinte

Campania lui Klaus Iohannis a fost un dezastru. Nimic logic, fara strategie, fara organizare, fara logica, fara discursuri. Goala de sens si lipsita de energia necesara unui candidat care vrea cu adevarat sa ajunga la Cotroceni si sa conduca o tara aflata pe marginea prapastiei si lipsita de perspectiva propriei neputinte. Pentru ca suntem paradoxali, mai credem ca meciul nu e pierdut si ca mai poate fi castigat, in prelungiri, cu un gol de aur.

Klaus Iohannis la Digi 24: Sondajele noastre arata o diferenta in ultima saptamana de 1% intre mine si domnul Ponta. / Ce daca sunt etnic german? Sunt cetatean roman, asa cum Sibiul este orasul meu, tot asa Romania este patria mea

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, este invitat, joi seara, incepand cu ora 20:00, la Digi 24. La aceeasi ora, la Antena 3 era anuntata prezenta contracandidatului sau, Victor Ponta. Primul ministru nu a ajuns, inca, pana in jurul orei 20:30, in studioul Antenei 3. Klaus Iohannis a declarat, la Digi 24, ca Guvernul care va fi in functie in 2015 va trebui sa scoata banii de undeva. Va fi un Guvern PSD care va trebui sa mareasca taxele si impozitele, cetatenii vor plati nota de plata pentru aceasta campanie. Sunt convins ca vom vedea cresteri de impozite si taxe. Iohannis a sustinut si ca, in sondajele ACL din ultima saptamana, diferenta dintre el si Victor Ponta este de doar un procent. Sondajele care dau diferenta mai mare sunt o manevra electorala: fratilor, nu are rost sa mai votati ca oricum castiga Ponta. Sondajele noastre arata o diferenta in ultima saptamana intre noi de 1%, suntem la egalitate, a afirmat Iohannis.

Klaus Iohannis: intalnirea de aseara a fost un talk show, nu o dezbatere. Merg la B1, vedem daca merg si la Antena 3

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, este invitat, astazi, in redactia ReporterVirtual. ro, fiind primul interviu dupa confruntarea cu Victor Ponta de la RealitateaTV.

2 pentru Romania, documentarul despre Victor Ponta si Klaus Iohannis, are astazi premiera la Digi24

Documentarul 2 pentru Romania, care face portretul celor doi candidati la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis si Victor Ponta, are premiera astazi, 12 noiembrie, la Digi24, incepand cu ora 20:00.

Alegeri prezidentiale 2014. Adevarul Live, de la ora 14.00: Grigore Cartianu, despre atacul cu gaini indreptat impotriva lui Klaus Iohannis

Grigore Cartianu si jurnalistul Sebastian Zachmann vor comenta, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, ultimul atac indreptat impotriva candidatului ACL, Klaus Iohannis, care s-a trezit astazi cu peste 100 de gaini aruncate in curtea sediului ACL.

Klaus Iohannis, gafa la prima dezbatere. Victor Ponta il combate pe prezidentiabilul ACL cu Constitutia

In cadrul primei dezbateri televizate dintre cei doi candidati, prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, a vorbit despre imunitatea presedintelui si a invocat articolul 92 din Constitutie. Victor Ponta a replicat.

Klaus Iohannis se incurca in averea familiei

Klaus Iohannis se incurca in averile familiei. intr-o discutie despre pensii, candidatul ACL la presedintie a declarat ca soacra lui are o pensie de numai 300 de lei pe luna. Dupa cateva minute, a spus ca.

Prima reactie a lui Klaus Iohannis, dupa acuzatiile de trafic de copii

Klaus Iohannis a vorbit in premiera despre copiii adoptati in anii 90 de o familie din Canada, cu ajutorul sau si al sotiei sale, si a negat acuzatiile legate de traficul de copii. Liderul PNL a afirmat la o.

Cum vad agentiile internationale de stiri lupta politica din Romania: Bataiosul Victor Ponta, cu o morala elastica, si civilizatul Klaus Iohannis

Cum vede France-Presse lupta pentru prezidentiale din Romania: Victor Ponta, un prim ministru favorit, dar cu o morala considerata elastica, si Klaus Iohannis, complet atipic pe scena politica romaneasca. Associated Press, citata de agentia Mediafax, ii descrie pe cei doi adversari drept bataiosul Victor Ponta si civilizatul Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a explicat de ce nu i-a adresat o intrebare lui Victor Ponta, la finalul dezbaterii de la B1: In lucrurile esentiale minte

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a explicat, joi, raspunzand unei intrebari, in timpul unei conferinte de presa, de ce la finalul confruntarii de la B1 Tv, care a avut loc miercuri seara, nu i-a adresat nicio intrebare contracandidatului sau, Victor Ponta: Iohannis a motivat ca in lucrurile esentiale acesta minte. Motivatia pentru care nu am pus intrebarea sta in picioare, ba chiar astazi am primit confirmarea ca domnul Ponta, in chestiuni esentiale, minte. La ce sa-i pun o intrebare?, a spus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )