Libnet.ro
UNICEF

09:15

Klaus Iohannis la Digi 24: Sondajele noastre arata o diferenta in ultima saptamana de 1% intre mine si domnul Ponta. / Ce daca sunt etnic german? Sunt cetatean roman, asa cum Sibiul este orasul meu, tot asa Romania este patria mea

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis la Digi 24: Sondajele noastre arata o diferenta in ultima saptamana de 1% intre mine si domnul Ponta. / Ce daca sunt etnic german? Sunt cetatean roman, asa cum Sibiul este orasul meu, tot asa Romania este patria mea

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, este invitat, joi seara, incepand cu ora 20:00, la Digi 24. La aceeasi ora, la Antena 3 era anuntata prezenta contracandidatului sau, Victor Ponta. Primul ministru nu a ajuns, inca, pana in jurul orei 20:30, in studioul Antenei 3. Klaus Iohannis a declarat, la Digi 24, ca Guvernul care va fi in functie in 2015 va trebui sa scoata banii de undeva. Va fi un Guvern PSD care va trebui sa mareasca taxele si impozitele, cetatenii vor plati nota de plata pentru aceasta campanie. Sunt convins ca vom vedea cresteri de impozite si taxe. Iohannis a sustinut si ca, in sondajele ACL din ultima saptamana, diferenta dintre el si Victor Ponta este de doar un procent. Sondajele care dau diferenta mai mare sunt o manevra electorala: fratilor, nu are rost sa mai votati ca oricum castiga Ponta. Sondajele noastre arata o diferenta in ultima saptamana intre noi de 1%, suntem la egalitate, a afirmat Iohannis. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Sondajele arata o diferenta, in ultima saptamana, de maxim 1%. Suntem la egalitate

Klaus Iohannis: Sondajele noastre arata, si pot sa va spun ca nu au fost manipulate, arata o diferenta in ultima saptamana de maxim unu la suta, care este considerabil sub marja de eroare. Suntem la egalitate.

FOTO Victor Ponta si Klaus Iohannis au pizza ce le poarta numele. Clientii: Ingredientele sunt bine alese

Victor Ponta si Klaus Iohannis sunt candidatii la alegerile prezidentiale care l-au inspirit pe un patron din Craiova sa le realizeze pizza care sa le poarte numele. Produsele au fost introduse in meniu de doua zile, iar clientii sustin ca ambele sunt delicioase.

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, invitat la postul Digi 24 de la ora 20.00

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, este invitat la Digi 24, in aceasta seara, de la ora 20.

Klaus Iohannis: La anul vom avea cresteri de impozite si taxe, oricine ar fi presedinte

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, este invitat la Digi 24, in aceasta seara.

Klaus Iohannis: La anul vom avea cresteri de impozite si taxe, oricine ar fi presedinte, din cauza gestionarii catastrofale a Guvernului Ponta

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat joi, la Digi 24, ca Guvernul va creste taxele si impozitele, in 2015, oricine ar fi presedinte, altfel Romania ar putea fi sanctionata pentru ca nu respecta recomandarea Comisiei Europene, de a se incadra intr-un deficit bugetar de 1,4%.

GALERIE FOTO. A doua dezbatere electorala Iohannis-Ponta de pe B1, preluata DOAR de Digi 24

Dezbaterea electorala de miercuri seara de la Realitatea Tv dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta a fost preluata doar de toate televiziunile de stiri din Romania: Antena 3, RTV, Digi 24 si Realitatea TV stire in curs de actualizare .

Iohannis a refuzat dezbaterea Antenei 3. Va merge la Digi 24

Klaus Iohannis, candidatul ACL a prezidentiale, a anuntat ca nu va participa joi seara la dezbaterea electorala de la Antena 3, ultima din seria de cele 4 astfel de discutii televizate cu tema fixa la care l-a invitat contracandidatul sau Victor Ponta, aratand ca aceasta seara a avut doua invitatii si ca a acceptat-o pe cealalata, facuta de televiziunea Digi 24, informeaza Hotnews. ro.

Dezbaterea Klaus Iohannis-Victor Ponta, la Realitatea TV: cum arata duelul prezidentiabililor (LIVE TEXT)

Klaus Iohannis a venit marti seara sa il confrunte pe Victor Ponta in studioul Realitatea TV, potrivit televiziunii de stiri. Dezbaterea dintre cei doi candidati la presedintie este mult asteptata in spatiul public, dupa ce Iohannis si Ponta nu au.

Dezbaterea Klaus Iohannis-Victor Ponta, la Realitatea TV: cum arata duelul prezidentiabililor

Klaus Iohannis a venit marti seara sa il confrunte pe Victor Ponta in studioul Realitatea TV. Dezbaterea dintre cei doi candidati la presedintie era asteptata in spatiul public, dupa ce Iohannis si Ponta nu au reusit pana acum sa ajunga la o intelegere.

Cum vad agentiile internationale de stiri lupta politica din Romania: Bataiosul Victor Ponta, cu o morala elastica, si civilizatul Klaus Iohannis

Cum vede France-Presse lupta pentru prezidentiale din Romania: Victor Ponta, un prim ministru favorit, dar cu o morala considerata elastica, si Klaus Iohannis, complet atipic pe scena politica romaneasca. Associated Press, citata de agentia Mediafax, ii descrie pe cei doi adversari drept bataiosul Victor Ponta si civilizatul Klaus Iohannis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )