Libnet.ro
UNICEF

05:15

Bucuresti: O angajata de la Primaria Sectorului 3 a fost retinuta dupa ce a luat mita 700 de lei

B1 B1,
Bucuresti: O angajata de la Primaria Sectorului 3 a fost retinuta dupa ce a luat mita 700 de lei

O angajata de la Primaria Sectorului 3 a fost retinuta joi, dupa ce a fost prinsa in flagrant cand lua mita 700 de lei de la o persoana care este si denuntatoare in acest caz. , functionar public in . continuă pe B1

Protest in Capitala: manifestantii s-au adunat in fata unui centru in care sunt internati tineri bolnavi. Primaria Sectorului 2 reactioneaza

Dupa protestul organizat joi seara, in fata Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Ghe. Serban , din Capitala, Primaria Sectorului 2 reactioneaza si spune ca a fost vorba despre o actiune neautorizata. Reprezentantii Primariei sustin ca organizatorii au urmarit manipularea si dezinformarea publica.

O angajata de la Primaria Sectorului 3, retinuta dupa ce a luat mita 700 de lei

O angajata de la Primaria Sectorului 3 a fost retinuta joi, dupa ce a fost prinsa in flagrant cand lua mita 700 de lei de la o persoana, careia i-a spus ca o poate ajuta sa obtina in concesiune un teren.

Primaria Sectorului 2, despre protestul de la Centrul Ghe. ...

Primaria Sectorului 2 sustine ca protestul de joi seara de la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Ghe. Serban din Capitala a fost neautorizat, iar organizatorii au urmarit manipularea si dezinformarea publica, nefiind interesati, de fapt, de starea tinerilor internati acolo, potrivit Mediafax. Ne exprimam ingrijorarea ca o asemenea manifestatie neautorizata poate fi organizata in fata unui centru in care se afla, pentru recuperare si reabilitare, persoane cu dizabilitati .

Protest la un centru pentru tineri cu dizabilitati din Capitala, fata de conditiile in care sunt tratati. Primaria Sectorului 2 despre protest: S-a urmarit manipularea si dezinformarea. Romania nu este o colonie, RAP Foundation din Scotia sa se duca la d

Peste 50 de persoane au manifestat, joi seara, la Centrul de Reabilitare Neuropsihica Ghe. Serban din Capitala pentru a sensibiliza autoritatile privind cei 54 de tineri care stau acolo si care, potrivit unor fosti voluntari din centru, s-ar afla intr-o stare de degradare fizica si emotionala, relateaza Mediafax. Primaria Sectorului 2 sustine, intr-un comunicat, ca protestul de joi seara de la Centrul Ghe. Serban din Capitala a fost neautorizat, iar organizatorii au urmarit manipularea si dezinformarea publica, nefiind interesati, de fapt, de starea tinerilor internati acolo.

Trei capre au fost ARESTATE dupa ce au DISTRUS o masina de politie

Trei capre au fost arestate dupa ce au provocat daune insemnate unei masini de politie din India. Animalele s-au catarat pe capota si plafonul unei Honda Ascot, o masina nou-nouta, cumparata de autoritati.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )