Libnet.ro
UNICEF

08:30

Bucuresti: Femeia care si-a aruncat copilul din taxi este fosta grefiera si a mai incercat de doua ori sa-si arunce fetita

B1 B1,
Bucuresti: Femeia care si-a aruncat copilul din taxi este fosta grefiera si a mai incercat de doua ori sa-si arunce fetita

Femeia, care si-a aruncat, joi dupa-amiaza, fetita dintr-un taxi, pe Podul Grant din Bucuresti, a mai incercat in trecut sa-si arunce copilul. Aceasta s-a aflat, miercuri, in Baile Felix, unde i-a dat. continuă pe B1

UPDATE: Femeia care si-a aruncat copilul din taxi in mijlocul Bucurestiului va fi cercetata pentru tentativa de OMOR CALIFICAT

Gest socant al unei mame din Bucuresti. Femeia, care pare sa aiba tulburari psihice, si-a aruncat bebelusul dintr-un taxi cu care se deplasa pe podul Grant din Capitala. UPDATE 16:21 - Potrivit procurorilor, s-a.

Femeia care si-a aruncat copilul din taxi pe podul Grant a mai incercat de doua ori sa-si arunce fetita

Femeia, care si-a aruncat, joi dupa-amiaza, fetita dintr-un taxi, a mai incercat in trecut sa-si arunce copilul. Aceasta s-a aflat, miercuri, in Baile Felix, unde i-a dat copilului sa bea alcool.

Femeia care si-a aruncat copilul din taxi este fosta grefiera si a mai incercat de doua ori sa-si arunce fetita

Femeia, care si-a aruncat, joi dupa-amiaza, fetita dintr-un taxi, a mai incercat in trecut sa-si arunce copilul. Aceasta s-a aflat, miercuri, in Baile Felix, unde i-a dat copilului sa bea alcool.

A ingrozit intreaga tara. O femeie si-a aruncat copilul din masina

Gest socant al unei mame din Bucuresti. Femeia, care pare sa aiba tulburari psihice, si-a aruncat bebelusul dintr-un taxi cu care se deplasa pe podul Grant din Capitala. Femeia si-a scos copilul de aproximativ o.

Femeia care si-a aruncat fetita din taxi a fost grefiera la Curtea de Apel Oradea

Femeia care si-a aruncat copilul din Taxi a fost grefiera la Curtea de Apel Oradea pana in vara acestui an, cand si-a dat demisia. Gestul ei i-a surprins atat pe fostii colegi cat si pe familie.

Incident SOCANT in CAPITALA: O mama si-a ARUNCAT COPILUL dintr-un taxi aflat in miscare ...

UPDATE Femeia care si-a aruncat copilul, joi, dintr-un taxi cu care se deplasa pe podul Grant din Capitala prezinta tulburari de comportament, este din Oradea si are aproape 40 de ani, au declarat surse medicale citate de Mediafax. Potrivit surselor, copilul - o fetita in varsta de un an si jumatate - are escoriatii faciale si traumatism cranio-cerebral minor, fiind transportata la Spitalul Marie Curie. Coordonatorul SMURD Bucuresti, dr. Bogdan Oprita, a declarat ca, in momentul .

Incident SOCANT in CAPITALA: O femeie si-a ARUNCAT COPILUL dintr-un taxi aflat in miscare ...

O femeie si-a aruncat copilul un varsta de un an si jumatate dintr-un taxi cu care se deplasa pe podul Grant din Capitala, micutul fiind transportat de urgenta la spital, informeaza Mediafax. Copilul a fost dus la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar femeia, la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia, au declarat surse judiciare. Ancheta in acest caz este realizata de procurori de la Parchetul Capitalei, impreuna cu politistii judiciaristi.

O femeie si-a aruncat copilul de o luna si jumatate dintr-un taxi, pe podul Grant

O femeie si-a aruncat copilul in varsta de o luna si jumatate dintr-un taxi cu care se deplasa pe podul Grant din Capitala, micutul fiind transportat de urgenta la spital. Copilul a fost dus la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar femeia, la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia, au declarat surse judiciare, citate de agentia Mediafax.

O femeie si-a aruncat copilul de o luna dintr-un taxi, pe Podul Grant din Bucuresti

O femeie si-a aruncat fetita in varsta de o luna si jumatate dintr-un taxi cu care se deplasa pe podul Grant din Capitala, micutul fiind transportat de urgenta la spital. Taximestristul a sunat de urgenta.

Cazul care a socat SUA. Femeia aceasta si-a pedepsit copilul intr-un mod infiorator

O mama din Texas a socat opinia publica de peste ocean. Asta dupa ce i-a lipit mainile fiicei sale de un perete. Americanca spune ca fetita parea posedata si ca nu a facut decat sa incerce sa o.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )