Libnet.ro
UNICEF

07:00

BUCURESTI: Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6, fara caldura si apa calda din cauza unor avarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BUCURESTI: Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6, fara caldura si apa calda din cauza unor avarii

Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6 ale Capitalei au ramas fara caldura si apa calda din cauza unor avarii, scrie News. continuă pe Ziarul Bursa

Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6 ale Bucurestiului, fara caldura si apa calda

Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6 ale Capitalei au ramas fara caldura si apa calda din cauza unor avarii.

Mai multe blocuri din Sectorul 6 nu au caldura. Temperatura medie a agentului care ajunge la consumatori este de 36-37 de grade Celsius

Bucurestenii continua sa inghete in case, chiar si atunci cand RADET nu raporteaza nicio avarie. in sectorul 6 al capitalei, temperatura agentului termic ajunge la consumatori intr-o medie de 36-37 de grade.

VIDEO Noi probleme cu apa calda si caldura in Bucuresti. Nicusor Dan: in multe blocuri se furnizeaza agent termic sub parametri pentru ca ne e frica sa nu crape reteaua

Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6 ale Capitalei au ramas fara caldura si apa calda din cauza unor avarii, dar sunt si zeci de blocuri care primesc caldura si apa calda la parametri insuficienti de furnizare a agentului termic. Primarul general, Nicusor Dan, spune ca s-a luat decizia sa fie furnizat agentul termic sub parametri, pentru ca, daca se forta reteaua pentru o temperatura mai mare, exista riscul ca aceasta sa crape.

Nicusor Dan, anunt de ultima ora dupa ce Bucurestiul a ramas fara caldura si apa calda: Se poate mai mult, dar ne este frica

Primarul Nicusor Dan a intervenit in problema avariilor care au avut loc in aproape toata Capitala. Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4 5 si 6 au ramas fara apa calda si caldura in perioada cea mai geroasa din aceasta iarna. Locuitorii afectati cer ajutor disperat, plangandu-se ca mor de frig. Cum ii incurajeaza Nicusor Dan .

Mii de bucuresteni din sectoarele 1, 2, 4, 5 si 6 nu au caldura si apa calda: Precizarile Termoenergetica

Mii de bucuresteni nu au apa clada si caldura luni dimineata din cauza unor noi avarii. Potrivit Termoenergetica, in sute de blocuri din sectoarele 1, 2, 4, 5 si 6, agentul termic este furnizat la parametri.

Mortii din Norvegia ii sperie pe australieni: oficialii cer mai multe informatii despre vaccinul Pfizer

Australia a comandat 10 milioane de doze de vaccin Pfizer dar acum sunt derutati si cauta mai multe informatii dupa ce mai multe persoane din Norvegia au murit la scurt timp dupa vaccinare, conform abc. net. au.

Tot mai multe tari raman fara curent electric. Ce se intampla, de fapt

Situatie fara precedent: este haos pe pietele energetice. Tot mai multe tari raman fara curent electric, iar specialistii explica ce se intampla, de fapt. De ce tot mai multe tari raman fara energie electrica Din ce in ce mai multe tari se plang de faptul ca raman fara curent electric. State precum Japonia, Franta sau .

Cum i-a uimit Gina Pistol pe toti admiratorii. Si mai multe vedete au reactionat imediat

Gina Pistol nu conteneste sa-i uimeasca pe cei care o urmaresc atenti pe retelele de socializare in cea mai frumoasa perioada din viata sa. Multe dintre vedetele din showbiz-ul romanesc au reacitionat si ele. Gina Pistol si-a uimit fanii din mediul online Gina Pistol are 40 de ani si se bucura de cea mai frumoasa .

Consiliul National al Elevilor, semnal de alarma: Inspectoratele Scolare pregatesc taierea numarului de clase in mai multe unitati de invatamant

Inspectoratele Scolare pregatesc taierea numarului de clase in mai multe unitati de invatamant, fapt ce va duce la perpetuarea fenomenului claselor cu colective supraaglomerate, de pana la 35 de elevi,.

Premiile Goya 2021 - Lungmetrajele Adu, Akelarre si Las ninas, cele mai multe nominalizari

Lungmetrajele Adu, Akelarre si Las ninas au primit cele mai multe nominalizari pentru gala de anul acesta a premiilor Goya, acordate de Academia spaniola de film.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )