Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bucuresti: Traficul este deviat pe Splaiul Independentei din cauza surparii carosabilului

B1 B1,
Bucuresti: Traficul este deviat pe Splaiul Independentei din cauza surparii carosabilului

Traficul rutier pe Splaiul Independentei, pe sensul catre Pod Opera, se desfasoara deviat prin str. Elie Radu - bd. Kogalniceanu - Piata Operei sau str. Vasile Parvan, din cauza surparii partii carosabile. continuă pe B1

Peste 10.000 de alergatori participa la Semimaratonul International Bucuresti: Traficul este restrictionat in centrul Capitalei

Centrul Bucurestiului este blocat duminica. Peste 10. 000 de alergatori din 50 de tari participa la Semimaratonul International Bucuresti, informeaza B1 TV. Startul se va da din Piata Constitutiei iar.

Comunicat Apa Nova Bucuresti: Avarie canal colector pe Splaiul Independentei

In dupa amiaza zilei de marti, 19 mai 2015, in zona Splaiul Independentei, in dreptul Podului Izvor, s-a prabusit canalul colector, de sub carosabil. in urma prabusirii nu s-a inregistrat niciun accident. Apa.

Splaiul Independentei s-a surpat in dreptul Podului Izvor. Circulatia autoturismelor, afectata

Splaiul Independentei s-a surpat in dreptul Podului Izvor, pe o portiune de latimea unei benzi de circulatie. Drumul s-a surpat din cauza unei avarii la reteaua de apa sau de canalizare. Autoritatile au blocat.

Director adjunct Apa Nova: Splaiul Independentei s-a surpat pe o lungime de 8 metri si o latime de aproximativ 3 metri

Splaiul Independentei s-a surpat, pe o lungime de 8 metri si o latime de aproximativ 3 metri, in dreptul Podului Izvor, potrivit directorului adjunct al Apa Nova, Epsica Chiru. Este vorba despre un incident la.

Apa Nova: Circulatia va fi deviata pe Splaiul Independentei pana la sfarsitul saptamanii cand se vor finaliza lucrarile

Lucrarile la portiunea de carosabil de pe Splaiul Independentei se vor termina la sfarsitul saptamanii, spun reprezentantii Apa Nova. Pe parcursul lucrarilor, care se estimeaza a se finaliza la sfarsitul.

Avarie canal colector pe Splaiul Independentei

In dupa amiaza zilei de marti, 19 mai 2015, in zona Splaiul Independentei, in dreptul Podului Izvor, s-a prabusit canalul colector, de sub carosabil. in urma prabusirii nu s-a inregistrat niciun accident.

Microsoft confirma: Din cauza tehnologiei, nu ne mai putem concentra

Un studiu recent publicat de Microsoft confirma faptul ca nu mai putem fi atenti pentru perioade indelungate de timp din cauza accesului la tehnologie. E foarte probabil ca multi dintre vor sa fi ajuns singuri la aceasta concluzie, dar in momentul in care un studiu Microsoft confirma acest trend, situatia este si mai ingrijoratoare. Daca [] Microsoft confirma: Din cauza tehnologiei, nu ne mai putem concentra Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

GALERIE FOTO. PNL nu poate da jos Guvernul din cauza PDL. Cum au catalogat liberalii reactia premierului Ponta de pe Facebook

Intr-un document intern al conducerii PNL care a ajuns in presa centrala se arata ca liberalii nu pot sa dea jos guvernul Ponta din cauza fostului Partid Democrat Liberal care a luat masuri economice dure in perioada in care se afla la guvernare, culminand cu reducerea salariala de 25%.

Studiu: Din cauza tehnologiei, ne concentram mai putin decat un peste auriu

Un studiu recent publicat de Microsoft confirma faptul ca nu mai putem fi atenti pentru perioade indelungate de timp din cauza accesului la tehnologie.

Din cauza alegerilor, titlurile de stat poloneze devin mai volatile decat obligatiunile junk

Polonia a devenit una dintre cele mai volatile piete de obligatiuni intre pietele emergente, din cauza alegerilor prezidentiale si a precautiei investitorilor, pe fondul semnelor de redresare economica din Europa si a apropierii majorarii dobanzilor in.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )