Libnet.ro
UNICEF

01:05

BUGET pentru deszapezirea autostrazilor care NU au fost construite.

România Liberă România Liberă,
BUGET pentru deszapezirea autostrazilor care NU au fost construite.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) a stabilit la 900 de milioane de lei buugetul pentru deszapezirea drumurilor pentru urmatorii doi ani si a inclus si autostrazi care nu au fost inca construite, informeaza Digi24. Pentru Autostrada Dumbrava-Pecica s-au alocat 27 milioane de lei, care ar trebui sa asigure deszapezirea celor 111 kilometri pe care ar trebui sa ii aiba autostrada. Pana in prezent,s-au contruit numai 42 km din autostrada Dumbrava-Pecica. Pentru restul . continuă pe România Liberă

Romania are cel mai mic buget pentru sanatate din Europa.

Doar 500 de dolari pe an, pentru fiecare cetatean, investeste guvernul in sistemul sanitar. Franta aloca de 10 ori mai mult Bani putini. Romania este pe ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste sumele investite de stat in sistemul sanitar, arata un studiu al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Tara noastra aloca doar 500 de dolari pe an, pentru fiecare locuitori, in timp ce Bulgaria, de exemplu, investeste in sanatate 521 de dolari. Diferente sunt si mai mari cand vine vorba de .

Politistii din Lugoj sunt anchetati pentru modul in care actioneaza impotriva clanurilor interlope

Politistii din Lugoj sunt anchetati pentru modul in care actioneaza impotriva clanurilor interlope din oras. O echipa de control intern de la IPJ Timis va verifica de ce nu s-au luat masuri de prevenire a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )