Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania are cel mai mic buget pentru sanatate din Europa.

România Liberă România Liberă,
Romania are cel mai mic buget pentru sanatate din Europa.

Doar 500 de dolari pe an, pentru fiecare cetatean, investeste guvernul in sistemul sanitar. Franta aloca de 10 ori mai mult Bani putini. Romania este pe ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste sumele investite de stat in sistemul sanitar, arata un studiu al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Tara noastra aloca doar 500 de dolari pe an, pentru fiecare locuitori, in timp ce Bulgaria, de exemplu, investeste in sanatate 521 de dolari. Diferente sunt si mai mari cand vine vorba de . continuă pe România Liberă

Solo Per Due, restaurantul cel mai mic si mai exclusivist din lume

Daca sunteti in cautarea celei mai exclusiviste cine oferita de un restaurant, trebuie sa va opriti la Solo Per Due, un local micut din localitatea Vacone, Italia, care nu are decat o singura masa.

Paradox romanesc. Alocam cei mai putini bani pentru sanatate din Europa, dar avem mai ...

Doar 500 de dolari pe an, pentru fiecare cetatean, investeste guvernul Romaniei in sistemul sanitar. Franta aloca de 10 ori mai mult Romania este pe ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste sumele investite de stat in sistemul sanitar, arata un studiu al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Tara noastra aloca doar 500 de dolari pe an, pentru fiecare locuitori, in timp ce Bulgaria, de exemplu, investeste in sanatate 521 de dolari. Diferente sunt si mai mari cand vine vorba de .

Sistemul ADLIC, desemnat cel mai bun proiect de cloud pentru sectorul public

Sistemul ADLIC dezvoltat de Siveco Romania a fost desemnat de juriul EuroCloud Romania 2013 Cel mai bun proiect de cloud pentru sectorul public, arata un comunicat de presa.

Marius Manole, cel mai solicitat actor de teatru din Romania: Joaca 10 spectacole in 8 zile la final de vara

Inainte de inceperea stagiunii teatrale, publicul are ocazia sa il vada pe actorul Marius Manole in 10 spectacole de marca ale teatrului independent. La doar 34 de ani, Marius Manole este cel mai solicitat actor de teatru din Romania. De fapt actorul Marius Manole este atat de ocupat incat spectacolele sale pot fi 2 si uneori chiar 3 pe seara, acesta nefiind un tur de forta al actorului, ci doar ritmul sau de munca, o adevarata lectie de energie, la care publicul este invitat sa fie partas.

Aceasta este harta care arunca o unda de SOC peste Europa. Romania are motive reale de ingrijorare

Un nou studiu la nivel european confirma faptul ca Romania se numara printre tarile cu cel mai mare risc seismic de pe continent, scrie cotidianul francez Le Monde. O echipa internationala a folosit, pentru.

Un bolivian este cel mai batran om din lume: Are 123 de ani si locuieste la 4.000 metri altitudine (VIDEO)

Carmelo Flores Laura este un bolivian care, potrivit registrelor publice din Bolivia, este cel mai batran om din lume, la 123 ani, relateaza The Telegraph. Barbatul traieste in Anzi, intr-un satuc situat la.

Un bolivian este cel mai batran om din lume: Are 123 de ani si locuieste la 4.000 metri altitudine (VIDEO)

Carmelo Flores Laura este un bolivian care, potrivit registrelor publice din Bolivia, este cel mai batran om din lume, la 123 ani, relateaza The Telegraph. Barbatul traieste in Anzi, intr-un satuc situat la.

Cel mai mare dusman al turismului in Romania: taximetristii

In opinia mea cel mai mare dusman al turismului in Romania sunt taximetristii din Bucuresti ce isi inseala grosolan clientii ce vin pentru prima oara in oras. Prima impresie ce o ai intr-un oras este data de aeroportul, gara sau autogara in care sosesti. Prima impresie cu adevarat importanta ce ti-o faci e data insa de oameni, de localnici, scrie Tudor Maxim, specialist in travel, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Romania, cel mai mare risc seismic din Europa.

50 de cercetatori europeni au realizat o harta care arata ca tara noastra, alaturi de Turcia si Italia, se afla intr-unul dintre cele mai periculoase puncte de pe continent. Romania se afla in zona cu cel mai mare risc ca un cutremur sa aiba loc in urmatorii 50 de ani, arata un studiu coordonat in Franta si la care au participat 50 de oameni de stiinta. Seismele de pe continentul european sunt provocate, in principal, din ciocnirea dintre placile tectonice euroasiatica si africana.

Cel mai mare val de concedieri din sistemul bancar romanesc de la inceputul crizei: 4.000 de bancheri dati afara in 2012

Bancile din Romania au inchis 323 de unitati in 2012 si au redus numarul angajatilor cu putin peste 4. 000, potrivit datelor furnizate Wall-Street. ro de Banca Centrala Europeana, institutia care raspunde de politica monetara din UE. Acesta este cel mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )