Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bulgaria a stabilit data intrarii in zona euro, mai devreme decat anticipase Comisia Europeana

Antena3 Antena3,
Bulgaria a stabilit data intrarii in zona euro, mai devreme decat anticipase Comisia Europeana

Pregatirile Bulgariei pentru a se alatura zonei euro sunt in grafic, iar statul balcanic ar putea adopta euro inca din ianuarie 2022, a afirmat, luni, ministrul de Finante, Vladislav Goranov, transmite. continuă pe Antena3

Valeriu Steriu (PSD): Isarescu va trebui sa ajunga la Parlament, mai devreme sau mai trziu

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a avut un credit permanent de la toti politicienii din Romania si dorim sa-i oferim in continuare acest credit, insa vrem in primul rand sa-i asiguram pe romani de o situatie clara si corecta in portofelul lor, in fiecare luna, sustine deputatul PSD Valeriu Steriu. El spune ca, mai devreme sau mai tarziu, Isarescu va trebui sa mearga in Parlament, dupa ce a refuzat sa vina astazi in Comisia Economica din Senat, la invitatia lui Daniel Zamfir.

BCE: Creditarea in zona euro nu este afectata de inrautatirea perspectivelor economice

Creditarea in zona euro s-a mentinut la un nivel ridicat luna trecuta, in timp ce masa monetara M3, care masoara cantitatea de bani in circulatie in zona euro, a urcat, arata datele unui studiu publicat luni de Banca Centrala Europeana BCE), un semn ca inrautatirea perspectivelor economice nu afecteaza imprumuturile, transmite Reuters.

BCE: Creditarea in zona euro nu este afectata de inrautatirea perspectivelor economice

Creditarea in zona euro s-a mentinut la un nivel ridicat luna trecuta, in timp ce masa monetara M3, care masoara cantitatea de bani in circulatie in zona euro, a urcat, arata datele unui studiu publicat astazi de Banca Centrala Europeana BCE), un semn ca inrautatirea perspectivelor economice nu afecteaza imprumuturile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )