Libnet.ro
UNICEF

10:45

Bursa din Atena are cea mai slaba evolutie la nivel mondial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din Atena are cea mai slaba evolutie la nivel mondial

Actiunile tranzactionate la Bursa din Atena au cea mai slaba evolutie la nivel mondial, in 2015, pentru al doilea an consecutiv, accentuata de titlurile bancare, in pofida unei scurte perioade de optimism inregistrata dupa acordul de salvare convenit in vara de autoritatile de la Atena cu creditorii tarii. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa din Atena are cea mai slaba evolutie la nivel mondial

Actiunile tranzactionate la bursa din Atena au cea mai slaba evolutie la nivel mondial pentru al doilea an consecutiv, accentuata de titlurile bancare, in pofida unei scurte perioade de optimism inregistrata dupa acordul de salvare convenit in vara de autoritatile de la Atena cu creditorii tarii, transmite Bloomberg.

O idee de la mai multi parinti s-a transformat in afacere: acum are cea mai mare agentie de organizat petreceri pentru copii

Multe idei de business pornesc de la dorinte si pasiuni, insa in cazul Danei Banica ideea de afacere a venit, obiectiv, de la clientii pe care ii avea deja. Asa a aparut in urma cu 10 ani una dintre primele agentii de organizat petreceri pentru copii,.

O idee de la mai multi parinti s-a transformat in afacere: acum are cea mai mare agentie de organizat petreceri pentru copii

Multe idei de business pornesc de la dorinte si pasiuni, insa in cazul Danei Banica ideea de afacere a venit, obiectiv, de la clientii pe care ii avea deja. Asa a aparut in urma cu 10 ani una dintre primele agentii de organizat petreceri pentru copii, in prezent cea mai mare de pe piata.

O romanca de 12 ani, cea mai tanara alpinista care a escaladat Ojos del Salado

Dor Geta Popescu a devenit, la varsta de 12 ani si cinci luni, cea mai tanara alpinista din lume care a escaladat vulcanul Ojos del Salado 6. 893 metri).

Luna este cea mai mica si mai accesibila camera video care filmeaza la 360 de grade

Dupa investitiile fabuloase din ultimii ani in filme 3D si, ulterior, in continut HDPI, Luna ne impresioneaza cu continut video imortalizat la 360 de grade. Experientele de realitate virtuala intruchipeaza urmatorul pas in evolutia continutului multimedia pe care il vom experimenta in urmatorii ani in confortul caminului. Pentru ca aceasta idee sa devina insa realitate, [] .

Le Grenier a Pain, 1 an in Romania. Cea mai buna paine din Paris, acum in doua locatii din Bucuresti!

Vedete din showbiz precum Simona Patruleasa, Diana Munteanu, Dana Savuica, Sonia Argint Ionescu, Alexandra Ungureanu, Carmen Negoita, Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu Amadeus), DJ Wanda, Bianca Ionita, Ilinca Obadescu, Diana Bart, Rocsana Marcu, bloggeri si jurnalisti au aniversat un an de existenta in Romania a celebrei boulangerii Le Grenier a Pain.

Cea mai mare platforma de filme si seriale isi pregateste debutul in Europa de Est

Un proiect de lege a Comisiei Europene obtinuta de POLITICO va permite abonatilor la serviciile de media online acces la ele de oriunde din Europa . Acestea cuprind abonamentele la servicii de redare a emisiunilor TV, filmelor si a muziciipe Internet. Pe scurt, aceasta inseamna ca s-ar putea sa avem acces la Netflix si in [] .

Cea mai inovatoare linie de ambalare a produselor pe baza de ipsos, acum si in Romania

Planurile de investitii pentru modernizarea fabricilor Saint-Gobain Rigips Romania s-au concretizat pe 8 decembrie 2015, prin inaugurarea unei noi linii de ambalare a gleturilor si tencuielilor pe baza de ipsos, folosindu-se cea mai moderna tehnologie din domeniu. Valoarea investitiilor se ridica la 1,65 milioane de euro, proiectul fiind partial co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice gestionat prin Ministerul Fondurilor Europene.

Avem cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul trei din 2015

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul trei din 2015 comparativ cu precedentele trei luni, conform celei de-a doua estimari publicate marti de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Cea mai frumoasa imagine a Terrei a fost surprinsa de astronautii NASA in ultima misiune pe Luna

Cea mai frumoasa imagine a Terrei - asa este caracterizata fotografia surprinsa in Cosmos de echipajul navetei spatiale Apollo 17, la 7 decembrie 1972, in timpul ultimei misiuni NASA pe Luna. The Blue Marble Margeaua Albastra) au numit astronautii americani imaginea Terrei, care aparea in toata splendoarea sa de la distanta de 45. 000 kilometri, ca o sfera uriasa de culoare albastra.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )