Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bursa din Statele Unite deschide indecis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din Statele Unite deschide indecis

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi indecis. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa din Statele Unite deschide in crestere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Rata somajului din Statele Unite, cea mai mica din ultimii patru ani

Rata somajului din Statele Unite a scazut cu 0,2 puncte la 7,7%, in luna noiembrie, si a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, relateaza sursele de presa.

Rata somajului din Statele Unite a ajuns la minimul ultimilor patru ani

Rata somajului din Statele Unite a scazut cu 0,2 puncte la 7,7% in luna noiembrie, cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, iar numarul de noi locuri de munca a depasit estimarile, informeaza Mediafax. in.

Bursa din Tokyo deschide in crestere

Bursa din Tokyo a inceput sesiunea de astazi in crestere de 0,60%, indicele Nikkei 225 urcand cu 57,07 puncte, la 9. 584,46 puncte, conform surselor de presa.

BVB deschide indecis

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a deschis sedinta de astazi indecis.

Apple a luat decizia de a muta productia in Statele Unite

Apple va incepe sa produca propriile produse in Statele Unite, a declarat Tim Cook, CEO-ul Apple intr-un interviu cu Bloomberg Businessweek. Anuntul este menit sa redea increderea consumatorilor in calitatea.

Statele Unite au efectuat un test nuclear sub-critic

Statele Unite au anuntat joi ca au efectuat un test nuclear sub-critic intr-un sit subteran din Nevada pentru a studia comportamentul materialelor nucleare fara a genera o explozie nucleara, scrie AFP.

Bursa din Toronto a votat cu Gabriel Resources la referendumul din Alba.

Referendumul privind repornirea mineritului in Rosia Montana a revigorat cotatiile Gabriel Resources la bursa din Toronto. Actiunile picasera accelerat in momentul in care demiterea Cabinetului Ungureanu prindea contur, de la 6 dolari pana la 1,2 dolari in mai. In prezent, actiunile companiei ce detine 80% din Rosia Montana Gold Corporation se tranzactioneaza la 2,8 dolari. Referirile la minerit din discursurile presedintelui s-au imputinat vizibil din momentul in care Cabinetul Ungureanu .

Bursa din Toronto a votat cu Gabriel Resources la referendumul din Alba.

Referirile la minerit din discursurile Presedintelui s-au imputinat vizibil din momentul in care cabinetul Ungureanu a fost demis de Parlament, la fel informatiile privind proiectul de la Rosia Montana. Au inceput sa dispara spoturile de promovare, nu s-a mai vorbit despre stadiul eliberarii autorizatiei de mediu iar cotatiile Gabriel Resources GBU) au inceput sa alunece treptat la bursa din Toronto, de la 6 dolari ajungand la minimul de 1,27 dolari pe 5 mai. Din septembrie insa incepe o .

Somajul din SUA, in declin neasteptat

Rata somajului din Statele Unite a scazut cu 0,2 puncte procentuale in noiembrie, la 7,7%, acesta fiind cel mai redus nivel din ultimii patru ani, conform Departamentului Muncii. Scaderea ratei somajului a fost determinata in mare parte de reducerea fortei de munca active.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )