Libnet.ro
UNICEF

13:00

Burse de studiu pentru elevii de etnie romana din Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Burse de studiu pentru elevii de etnie romana din Ucraina

Elevii de etnie romana din Ucraina vor beneficia de burse de studiu, iar profesorii lor vor putea urma stagii de specializare in universitati din Romania, potrivit unei Hotarari adoptate in sedinta de Guvern de astazi, se arata intr-un comunicat dat publicitatii de Guvernul Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Elevii de etnie romana din Ucraina vor primi burse de studiu

Elevii de etnie romana din Ucraina vor beneficia de burse de studiu, iar profesorii lor vor putea urma stagii de specializare in universitati din Romania, potrivit unei Hotarari adoptate in sedinta de Guvern de joi, in scopul promovarii si protejarii dreptului cetatenilor ucraineni de etnie romana de a studia in limba materna.

Guvernul acorda burse pentru elevii romani din Ucraina si stagii de specializare pentru profesorii lor

Elevii de etnie romana din Ucraina vor beneficia de burse de studiu, iar profesorii lor vor putea urma stagii de specializare in universitati din Romania, potrivit unei Hotarari adoptate in sedinta de Guvern de miercuri. Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni MRP) va acorda, intr-o prima etapa, 1. 000 de burse, in cuantum lunar de 200 de lei.

DOCUMENT PNL a publicat Cartea Neagra a guvernarii PSD-ALDE pentru anul trecut. Orban: Din 724 de masuri asumate, nu au fost indeplinite complet decat 33

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a prezentat marti un document intitulat 'Cartea neagra a guvernarii PSD - 2017 - un an pierdut pentru Romania. PSD dauneaza grav romanilor, in care se arata ca din 724 de masuri asumate de Guvernul PSD-ALDE, nu au fost indeplinite complet intr-un an de guvernare decat 33, potrivit Agerpres. El a catalogat campania electorala si alegerile din 11 decembrie 2016 ca fiind cea mai mare vanzare de iluzii de dupa 1989, cu un program de guvernare ca o colectie de minciuni din cartile cu baronul Munchhausen.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )