Libnet.ro
UNICEF

01:05

Business B1 la zi: Louis Vuitton este cel mai valoros brand de lux din lume, pentru al noualea an consecutiv

B1 B1,
Business B1 la zi: Louis Vuitton este cel mai valoros brand de lux din lume, pentru al noualea an consecutiv

Louis Vuitton este cel mai valoros brand din lume pentru al noualea an consecutiv, inregistrand o crestere de 14%, la 25,9 miliarde de dolari, fata de 2013, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat. continuă pe B1

Louis Vuitton este cel mai valoros brand de lux din lume

Louis Vuitton este cel mai valoros brand din lume pentru al noualea an consecutiv, inregistrand o crestere de 14%, la 25,9 miliarde de dolari, fata de 2013, intr-un top al brandurilor la nivel global realizat anual de compania de cercetare Millward Brown.

Louis Vuitton, cel mai valoros brand de lux din lume

Louis Vuitton este cel mai valoros brand din lume pentru al noualea an consecutiv, cu o crestere de 14%, la 25,9 miliarde de dolari, fata de 2013, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat anual de compania de cercetare Millward Brown,.

Google, cel mai valoros brand din lume dupa ce a devansat Apple

Google este acum cel mai valoros brand din lume, ocupand pozitia detinuta de Apple timp de trei ani consecutiv, conform unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si cercetare Millwark Brown.

Google, cel mai valoros brand din lume, peste Apple

Google a depasit Apple si a devenit cel mai valoros brand din lume. Anul trecut, Google era pe pozitia a doua, dupa Apple, care a detinut acest titlu timp de trei ani consecutiv, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si cercetare Millward Brown.

Google a devansat Apple si a devenit cel mai valoros brand din lume

Google a devenit cel mai valoros brand din lume, devansand rivalul Apple, care a detinut acest titlu timp de trei ani consecutiv, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si.

Google a devansat Apple si a devenit cel mai valoros brand din lume

Apple a fost devansat de Google, care a devenit acum cel mai valoros brand din lume, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si cercetare Millward Brown, citat de.

Toyota ramane cel mai valoros brand auto si in 2014

In ciuda problemelor financiare din ultimii ani, brandul nipon a reusit sa-si pastreze titlul de Cel mai valoros brand auto in 2014, depasind cu putin gigantul bavarez BMW si conationalul aceestuia din Stuttgart, Mercedes-Benz.

Rezultatul surprinzator al testelor facute in AVIOANE. Acesta este cel mai MURDAR loc

Esti preocupat de igiena atunci cand calatoresti cu avionul? Conform unui nou studiu, buzunarul din spatele scaunului din fata, in care se afla de obicei o revista pentru a trece mai repede timpul.

Allview X2 Soul, probabil cel mai subtire smartphone din lume

Allview X2 Soul este ultimul model de smartphone, lansat astazi de compania Allview si se intitulat cel mai subtire smartphone din lume. Allview X2 Soul este un dispozitiv cu specificatii bune, elegant si chiar foarte subtire, cu o carcasa de 5,55 mm, dupa cum spune producatorul. Atat pe ecran, cat si pe partea din spate este acoperit cu un strat Gorilla Glass, ecranul este unul de tip AMOLED de 5 inci cu rezolutie FullHD. La interior se regasescun procesor Octa-CoreMediaTek [].

Cel mai mic motor din lume, realizat in Texas

Cel mai mic motor din lume se invarte cu viteza unui motor de avion si ar putea incape intr-o celula - astfel prezinta CNET reusita cercetatorilor de la Cockrell School of Engineering, Universitatea din Texas. Motorul este de 500 de ori mai mic decat un graunte de sare, fiind vizibil doar cu ajutorul microscopului.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )