Libnet.ro
UNICEF

22:45

Buzaul rateaza o importanta finantare europeana, de peste 30 de milioane de euro, pentru gestionarea deseurilor

Adevărul Adevărul,
Buzaul rateaza o importanta finantare europeana, de peste 30 de milioane de euro, pentru gestionarea deseurilor

Master planul de gestionare a deseurilor din judetul Buzau, care prevedea crearea unui sistem comun de colectare a deseurilor si depozitare intr-o noua groapa de gunoi, moare din fasa. Motivul: mai multe primarii inscrise in proiect au inceput sa se retraga, preferand sa isi dezvolte propriile firme de salubritate. continuă pe Adevărul

1 mai: Romanii consuma peste 30 de milioane de mici si consuma circa 155.000 de hectolitri de bere

Peste 30 de milioane de mici sfaraie pe gratare de 1 Mai. Potrivit reprezentantilor din industria carnii, un roman mananca in aceasta zi, mici cat pentru o luna, care merg, bineinteles cu bere,.

Cu ocazia minivacantei de 1 Mai, consumul de mititei atinge apogeul: peste 30 de milioane de mici sfarsesc in burtile romanilor

Daca intrati in vreun supermarket in aceste zile veti observa ca raionul de carne abunda in caserole cu mici gata asezati in caserole, numai bun de asezati pe gratare. Asta pentru ca de fiecare 1 Mai romanii, indiferent ca ies la mare, la munte sau in spatele blocului, consuma mititei si beau bere. Potrivit datelor furnizate de Federatia ProAgro, impreuna cu Asociatia Romana a Carnii si Asociatia pentru Promovarea Alimentelor Romanesti, in aceasta perioada, isi vor gasi obstescul sfarsit circa 31,5 milioane de mititei. Anul trecut, consumul de mici de 1 Mai a fost de circa 30 de milioane de bucati,.

Clujul pierde o finantare europeana de 17 milioane de lei. Decizia de renuntare la finantarea europeana e cea mai buna solutie, spune vicepresedintele CJ

Constructia parcului industrial Tetarom IV din judetul Cluj pierde finantarea europeana in valoare de peste 17 milioane de lei, dupa ce consilierii CJ au votat, joi, incetarea contractului de finantare, motivand ca proiectul nu va putea fi implementat pana la data impusa, 31 decembrie 2015.

Telekom Romania vrea sa vanda si sa reinchirieze proprietati de peste 26 milioane de euro

Telekom Romania Communications isi continua strategia de capitalizare a activelor imobiliare si anunta punerea in vanzare si reinchiriere partiala a unui pachet de 24 de proprietati din Bucuresti si alte sapte orase: Bacau, Constanta, Oradea, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sibiu si Timisoara, la un pret de pornire de 26,3 milioane euro.

M.A.I.: Peste 30.000 de amenzi in minivacanta de 1 mai (VIDEO)

Peste 30. 000 de amenzi, in valoare de aproape 10. 000 de lei, au dat politistii in perioada minivacantei de 1 mai. Cele mai multe dintre sanctiuni au fost pentru depasirea vitezei legale, potrivit unui.

Peste 30.000 de turisti pe litoral de 1 Mai; sezonul a fost deschis cu o parada cu masini de epoca

Peste 30. 000 de turisti se afla, de 1 Mai, pe litoral, potrivit estimarilor Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, numarul lor urmand sa ajunga la 35. 000 pana la sfarsitul weekend-ului, iar sezonul a fost deschis oficial, vineri, la Mamaia, cu o parada cu.

Peste 30.000 de turisti sunt la mare de 1 Mai

Peste 30. 000 de turisti se afla in acest week-end pe litoralul Marii Negre, potrivit estimarilor Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, numarul lor urmand sa ajunga la 35. 000 pana duminica.

Peste 30.000 de turisti au luat cu asalt litoralul romanesc: Catalin Botezatu a dat startul paradei din Mamaia

Peste 30. 000 de turisti se afla, de 1 Mai, pe litoral, potrivit estimarilor Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, numarul lor urmand sa ajunga la 35. 000 pana la sfarsitul weekend-ului, iar sezonul a fost deschis.

Peste 30.000 de salariati din administratia publica intra joi in greva generala (VIDEO)

Greva generala in Administratie. Angajatii primariilor si consiliilor judetene din toata tara nu vor lucra astazi in semn de protest fata de salariile reduse, potrivit B1 TV. La aceasta ora, angajatii.

Peste 30.000 de salariati din administratia publica intra azi in greva generala

Activitatea din primariile si consiliile judetene din toata tara va fi blocata joi, din cauza grevei generale, care incepe la ora 08. 00, functionarii din administratia publica locala cerand majorarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )