Libnet.ro
UNICEF

13:46

BVB Lichiditate de 36 milioane lei, sub cea din ziua anterioara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Lichiditate de 36 milioane lei, sub cea din ziua anterioara

BET-FI, singurul indice in scadere Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au cunoscut cresteri, in sedinta de ieri, intr-o zi in care valoarea transferurilor s-a ridicat la 36,36 milioane de lei, sub cea din sesiunea anterioara, de 51,8 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

BVB Rulaj de 31 milioane lei, sub media zilnica a anului

Valoarea tranzactiilor din ultima sedinta bursiera a saptamanii s-a ridicat la 30,77 milioane de lei, atat sub cea din sesiunea anterioara, de 42,4 milioane de lei, cat si sub media zilnica a anului, de circa 54,4 milioane de lei.

Partidul lui Traian Basescu, dat in judecata pentru datorii de 4,6 milioane de lei

Partidul Miscarea Populara a fost dat in judecata de firma care a tiparit, in 2014, materialele electorale cu care formatiunea a participat la alegeri, iar impotriva partidului au fost intentate 96 de procese pentru recuperarea unei datorii de 4,6 milioane de lei.

Fonduri Regio pentru investitii de 80 de milioane de lei in cinci orase din regiunea Sud Muntenia

Cinci contracte de finantare, in valoare de 80 de milioane de lei, au fost semnate la sediul ADR Sud Muntenia in aceasta saptamana, prin aceste investitii urmand a se imbunatati conditiile de viata ale comunitatilor urbane regiunea Sud Muntenia, respectiv din Curtea de Arges, Calarasi, Bolintin-Vale, Urziceni si Giurgiu.

IMM Invest la 3 saptamani: Credite de 332 milioane lei aprobate de banci si transmise la Fond

Banci partenere din programul IMM Invest Romania au acordat unor firme solicitante 451 de credite in valoare totala de circa 332 de milioane de lei, imprumuturi care au si fost raportate Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM pentru acordarea garantiilor si a ajutoarelor de stat reprezentand subventiile pentru plata dobanzilor pina la finalul anului 2020, conform situatiei din perioada 28 aprilie-20 mai 2020, transmisa miercuri de FNGCIMM catre StartupCafe. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )