Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cabinetul Ponta IV, aviz favorabil in comisii cu o singura exceptie. Ministrul pentru romanii de pretutindeni, vot incert

Antena3 Antena3,
Cabinetul Ponta IV, aviz favorabil in comisii cu o singura exceptie. Ministrul pentru romanii de pretutindeni, vot incert

Ministrii Guvernului Ponta IV au fost audiati astazi in comisiile parlamentare, acestia primind, cei mai multi dintre ei, avizul pentru a obtine portofoliile la care au fost nominalizati. Exista insa o. continuă pe Antena3

Cabinetul Ponta IV, aviz favorabil in comisii cu o singura exceptie

Ministrii Guvernului Ponta IV au fost audiati astazi in comisiile parlamentare, acestia primind, cei mai multi dintre ei, avizul pentru a obtine portofoliile la care au fost nominalizati. A existat insa o.

Mihai Tudose, aviz favorabil pentru portofoliul de la Ministerul Economiei

MIhai Tudose, propunerea PSD pentru functia de ministru al Economiei in cabinetul Ponta 4, a primit aviz favorabil din partea Comisiilor Reunite.

Sase ministri propusi in Guvernul Ponta 4, aviz favorabil in comisiile de specialitate ale Parlamentului

44: Sorin Grindeanu, propus pentru sefia Ministerului pentru Societatea Informationala, a primit aviz favorabil in comisiile de specialitate. Acesta este primvicepresedinte al Organizatiei Judetene PSD.

Mihai Tudose, Ionut Vulpescu si Gratiela Gavrilescu, aviz favorabil in comisiile de specialitate ale Parlamentului

48: Gratiela Gavrilescu a primit aviz favorabil pentru Ministerul Mediului. Ea are 48 de ani si a absolvit in 1989 Facultatea de Tehnologie Petrochimica - Universitatea de Petrol si Gaze Ploiesti. Ea a fo.

Opt ministri propusi in Guvernul Ponta 4, aviz favorabil in comisiile de specialitate ale Parlamentului

06: Liviu Pop senator PSD), propus pentru Ministerul pentru Dialog Social si Sorin Campeanu PC), propus la conducerea Ministerului Educatiei, au primit avize favorabile in comisii. Singurul ministru care.

Patru ministri din cabinetul Ponta au parasit deja guvernul. Premierul anunta astazi forma remaniata a executivului

Restructurarea guvernului a inceput pe Facebook. Trei ministri si-au anuntat, sambata, demisiile pe reteaua de socializare, si tot acolo au primit multumiri din partea premierului Victor Ponta. Cea mai recenta demisie este cea a Aureliei Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social. in Mesajul de pe Facebook, aceasta scrie ca a luat decizia de a demisiona in urma unei discutii de premierul. Acelasi lucru l-a precizat si primul demisionar online al zilei de ieri, Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie. El a aflat de la Victor Ponta ca departamentul sau urmeaza sa fie comasat cu Ministerul Economiei si sa aiba un sef politic. A fost urmat de Florin Jianu care, tot pe Facebook, si-a anuntat demisia si a motivat ca si departamentul lui - cel pentru IMM-uri - se va comasa cu Ministerul Energiei.

Al patrulea ministru din Cabinetul Ponta confirma ca pleaca. Bogdan Stanoevici se afla pe lista remaniatilor

Ministrul delegat pentru Romanii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, confirma si el ca se afla pe lista remaniatilor si ca departamentul pe care il conducea pana acum va ramane in organigrama viitorului.

Al PATRULEA ministru din Cabinetul Ponta confirma ca PLEACA. Bogdan Stanoevici se afla pe lista remaniatilor

Ministrul delegat pentru Romanii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, confirma si el ca se afla pe lista remaniatilor si ca departamentul pe care il conducea pana acum va ramane in organigrama viitorului.

Cine sunt ministrii propusi in Cabinetul Ponta IV. Educatia va fi preluata de un rector, iar Cultura de un apropiat al lui Iliescu

Noua echipa guvernamentala a Cabinetului Ponta IV include opt ministri noi, 14 din actuala echipa, iar cateva ministere urmeaza sa fie comasate. Structura noului Guvern a fost votata, duminica, de Comitetul Executiv National CExN) al PSD. Liviu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )