Libnet.ro
UNICEF

15:45

Patru ministri din cabinetul Ponta au parasit deja guvernul. Premierul anunta astazi forma remaniata a executivului

România Liberă România Liberă,
Patru ministri din cabinetul Ponta au parasit deja guvernul. Premierul anunta astazi forma remaniata a executivului

Restructurarea guvernului a inceput pe Facebook. Trei ministri si-au anuntat, sambata, demisiile pe reteaua de socializare, si tot acolo au primit multumiri din partea premierului Victor Ponta. Cea mai recenta demisie este cea a Aureliei Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social. in Mesajul de pe Facebook, aceasta scrie ca a luat decizia de a demisiona in urma unei discutii de premierul. Acelasi lucru l-a precizat si primul demisionar online al zilei de ieri, Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie. El a aflat de la Victor Ponta ca departamentul sau urmeaza sa fie comasat cu Ministerul Economiei si sa aiba un sef politic. A fost urmat de Florin Jianu care, tot pe Facebook, si-a anuntat demisia si a motivat ca si departamentul lui - cel pentru IMM-uri - se va comasa cu Ministerul Energiei. continuă pe România Liberă

Al patrulea ministru din Cabinetul Ponta confirma ca pleaca. Bogdan Stanoevici se afla pe lista remaniatilor

Ministrul delegat pentru Romanii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, confirma si el ca se afla pe lista remaniatilor si ca departamentul pe care il conducea pana acum va ramane in organigrama viitorului.

Al PATRULEA ministru din Cabinetul Ponta confirma ca PLEACA. Bogdan Stanoevici se afla pe lista remaniatilor

Ministrul delegat pentru Romanii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, confirma si el ca se afla pe lista remaniatilor si ca departamentul pe care il conducea pana acum va ramane in organigrama viitorului.

Cine sunt noii ministri din Guvernul Ponta 4

Noii ministri propusi in urm aremanierii Guvernului au unele dintre cela mai variate specializari si cel putin aparent, functiile pe care le vor detine nu au niciolegatura cu acestea. Este vorb despre un rector, o specialista in petrochimie, un jurist, un informatician, un economist, un apropiat al lui Ion Iliescu si un fizioterapeut care a fost si producator TV si sef de televiziune.

Subiectiv. Cabinetul Ponta IV, analizat si explicat

Schita guvernului Ponta IV, publicata pe surse, contine mai multe surprize, de la oameni pana la portofolii. Acestea au fost comentate in editia de joi seara a emisiunii Subiectiv, realizata de.

Cand vine vorba despre inchisorile CIA din Romania, Ponta ne trimite la MAE

Ponta a fost intrebat care este pozitia Guvernului roman in provinta centrelor de detentie CIA in Romania, relevate de presa internationala in baza unui raport al Senatului SUA, si daca va ridica acest subiect in sedinta CSAT sau in alt for.

Nicolescu nu va mai face parte din guvern: Ponta isi doreste un ministru politic la Economie

ACTUALIZARE 17:02 Jianu isi anunta si el retragerea din Guvern *Ministerul pentru IMM va fi alipit de Economie Ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, Florin Jianu, a anuntat ca portofoliul IMM-urilor va fi alipit la cel al Economiei si va fi condus politic, motiv pentru care el nu va mai face parte din Guvern, nefiind un om politic, ci un tehnocrat, potrivit unui mesaj publicat pe contul sau de Facebook.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )