Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cadavru descoperit in Bucuresti, in portbagajul unei masini cu numere de Constanta

Adevărul Adevărul,
Cadavru descoperit in Bucuresti, in portbagajul unei masini cu numere de Constanta

Politistii bucuresteni au fost alertati in aceasta dupa-amiaza in cartierul bucurestean Pantelimon, acolo unde mai multi muncitori ar fi descoperit din greseala un cadavru in portbagajul unei masini pe care au incercat sa o mute de pe marginea drumului. continuă pe Adevărul

Un cadavru a fost gasit in portbagajul unei masini de Constanta parcata in cartierul Pantelimon

Un cadavru a fost gasit miercuri in portbagajul unei masini cu numar de inmatriculare de Constanta, parcata in cartierul bucurestean Pantelimon, anunta Observator de Constanta.

Cadavrul unui cetatean irakian, descoperit intr-o valiza, in portbagajul unei masini, parcata in fata Sectiei 9 din Capitala

Politistii bucuresteni au fost alertati miercuri dupa-amiaza, dupa ce mai multi muncitori au descoperit un cadavru in portbagajul unei masini pe care au incercat sa o mute de pe marginea drumului, in timpul unor lucrari. Potrivit unor surse din politie, trupul neinsufletit este al unui cetatean irakian, disparut din Bucuresti in decembrie 2014. Acesta locuia in Romania de 15 ani.

Cadavrul unui barbat a fost gasit in portbagajul unei masini in cartierul Pantelimon, din Capitala

Cadavrul unui barbat a fost descoperit in portbagajul unei masini in cartierul Pantelimon, din Capitala. Cei care au alertat politia au fost mai multi muncitori care schimbau bordurile si care atunci cand au.

Un cadavru a fost gasit in portbagajul unei masini in Capitala

In urma cu cateva ore, un cadavru a fost gasit intr-o masina parcata in fata Sectiei 9 de politie. Cadavrul a fost gasit de niste muncitori care incercau sa mute masina. La fata locului au ajuns.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )