Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cadavrul unui barbat a fost gasit in portbagajul unei masini in cartierul Pantelimon, din Capitala

Antena3 Antena3,
Cadavrul unui barbat a fost gasit in portbagajul unei masini in cartierul Pantelimon, din Capitala

Cadavrul unui barbat a fost descoperit in portbagajul unei masini in cartierul Pantelimon, din Capitala. Cei care au alertat politia au fost mai multi muncitori care schimbau bordurile si care atunci cand au. continuă pe Antena3

Un cadavru a fost gasit in portbagajul unei masini de Constanta parcata in cartierul Pantelimon

Un cadavru a fost gasit miercuri in portbagajul unei masini cu numar de inmatriculare de Constanta, parcata in cartierul bucurestean Pantelimon, anunta Observator de Constanta.

Un cadavru a fost gasit in portbagajul unei masini in Capitala

In urma cu cateva ore, un cadavru a fost gasit intr-o masina parcata in fata Sectiei 9 de politie. Cadavrul a fost gasit de niste muncitori care incercau sa mute masina. La fata locului au ajuns.

Cadavrul unui cetatean irakian, descoperit intr-o valiza, in portbagajul unei masini, parcata in fata Sectiei 9 din Capitala

Politistii bucuresteni au fost alertati miercuri dupa-amiaza, dupa ce mai multi muncitori au descoperit un cadavru in portbagajul unei masini pe care au incercat sa o mute de pe marginea drumului, in timpul unor lucrari. Potrivit unor surse din politie, trupul neinsufletit este al unui cetatean irakian, disparut din Bucuresti in decembrie 2014. Acesta locuia in Romania de 15 ani.

Cadavru descoperit in Bucuresti, in portbagajul unei masini cu numere de Constanta

Politistii bucuresteni au fost alertati in aceasta dupa-amiaza in cartierul bucurestean Pantelimon, acolo unde mai multi muncitori ar fi descoperit din greseala un cadavru in portbagajul unei masini pe care au incercat sa o mute de pe marginea drumului.

Un pui de urs a fost gasit in pivnita unei case din Sibiu

Un pui de urs, de circa sapte - opt luni si aproximativ 40 de kilograme, a fost gasit in pivnita unei case din municipiul Sibiu si a fost dus la Gradina Zoologica pentru evaluarea starii de sanatate. Echipele .

Un baiat de 11 ani din Australia, disparut in padure mai bine de 4 zile, a fost gasit in viata. VIDEO

Un baiat de 11 ani din Australia, disparut in padure mai bine de 4 zile, a fost gasit in viata, cu ajutorul unui elicopter de cautari. Imaginile cu momentul localizarii copilului au fost date publicitatii.

Djokar Tarnaev risca pedeapsa cu moartea. A fost gasit vinovat in cazul atentatului comis la maratonul din Boston

Djokar Tarnaev risca pedeapsa cu moartea, dupa ce a fost gasit vinovat de complicitate la crime in cazul atentatului comis in aprilie 2013 la maratonul din Boston, informeaza Mediafax. Djokar Tarnaev a fost.

Djohar and Tarnaev a fost gasit vinovat de complicitate in cazul atentatului din Boston

Djokar Tarnaev a fost gasit vinovat de complicitate la crime in cazul atentatului comis in aprilie 2013 la maratonul din Boston, soldat cu trei morti si 260 de raniti, si risca pedeapsa cu moartea, informeaza CNN.

Cum au incercat comunistii sa falsifice ramasitele pamantesti ale lui Iuliu Maniu. Trupul marelui om politic nu a fost gasit niciodata dupa moarte

Romanul caruia ii datoram, in mare masura, existenta Romaniei Mari, Iuliu Maniu, isi doarme somnul de veci pierdut, undeva, pe malul Tisei, fara cruce la cap si fara ca urmasii sa-i poate cinsti memoria cu o floare. incercarea familiei de a-i recupera ramasitele pamantesti au fost zadarnicite de comunisti.

UPDATE: Puiul de urs care umbla liber prin Sibiu a fost gasit si dus la Gradina Zoologica

UPDATE: Unul din puii de urs vazuti in Sibiu a fost localizat intr-o pivnita, iar echipele de interventie incearca sa-l tranchilizeze, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )