Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cadavrul unui barbat a fost gasit pe DN 7. Politistii cauta soferul care ar fi produs accidentul rutier mortal

Adevărul Adevărul,
Cadavrul unui barbat a fost gasit pe DN 7. Politistii cauta soferul care ar fi produs accidentul rutier mortal

Cadavrul unui barbat in varsta de 62 de ani a fost descoperit duminica dimineata, pe marginea Drumului National 7, la intrare in municipiul Deva. continuă pe Adevărul

Corpul neinsufletit al unui nou-nascut, gasit plutind pe apa in Parcul La Izvor

Cadavrul unui nou-nascut a fost descoperit aseara, in jurul orei 18. 00, plutind pe apa lacului din Parcul La Izvor din capitala. Corpul neinsufletit al nou-nascutului, a fost gasit de cativa voluntari care faceau ordine in zona.

Surpriza de proportii pentru politistii din Mures. Ce au descoperit in masina unui barbat cand au deschis portbagajul (VIDEO)

Politistii din Mures au descoperit miercuri seara, trei persoane banuite de savarsirea infractiunilor de braconaj cinegetic si uz de arma fara drept, informeaza Zi de Zi. Autoritatile au descoperit un.

Barbatul din Arad care racola eleve pe strada a fost gasit. Marturia unei adolescente: M-a intrebat daca doresc sa vin cu el pentru doua milioane

Un barbat, care ar fi ademenit eleve pe strada, spunandu-le ca le va oferi bani ca sa mearga cu el, a fost identificat de jandarmi. Incidentul s-a petrecut in fata unui liceu din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )