Libnet.ro
UNICEF

06:15

Surpriza de proportii pentru politistii din Mures. Ce au descoperit in masina unui barbat cand au deschis portbagajul (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Surpriza de proportii pentru politistii din Mures. Ce au descoperit in masina unui barbat cand au deschis portbagajul (VIDEO)

Politistii din Mures au descoperit miercuri seara, trei persoane banuite de savarsirea infractiunilor de braconaj cinegetic si uz de arma fara drept, informeaza Zi de Zi. Autoritatile au descoperit un. continuă pe Antena3

Surpriza de proportii pentru pacienti. Un urs a coborat in curtea spitalului. Imaginile au fost inregistrate

Surpriza, marti dimineata, pentru pacientii si personalul spitalului din Azuga. Un urs si-a luat micul dejun in curtea spitalului. Animalul a venit in curtea spitalului pentru a cauta.

HOROSCOP. Magia Zilei. Bani si sanatate pentru nativii din zodia Berbec

Banii nu sunt niste lucruri extraordinare pentru nativii din Berbec, a spus Mihai Voropchievici la Magia Zilei. Berbecul nu e o persoana practica, desi e energic si are curaj, nu.

Dragnea anunta ca are o surpriza placuta pentru Iohannis la consultarile de la Cotroceni. La 9.00 va primi faxul

Liviu Dragnea a declarat, joi, ca o comisie PSD din care face parte si deputatul Eugen Nicolicea va lua parte la consultarile de vineri cu presedintele Klaus Iohannis. Liderul PSD a spus ca va merge la alegerile.

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Meseriile potrivite pentru cei din zodia Pesti

Nativii din zodia Pesti sunt potriviti pentru zona artistica, a spus Mihai Voropchievici la Magia Zilei. Meseriile lui pot fi legate de spatii inchise. Calugar, infirmier,.

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Profesiile potrivite pentru nativii din Varsator

Mihai Voropchievici a prezentat in rubrica Magia Zilei ce profesii li se potrivesc nativilor din Varsator. Varsatorii pot excela in orice meserie care presupune manuirea.

Plagiat intr-un raport transmis Guvernului de Comisia de Prognoza. Responsabil pentru dezastrul din constructii: Consiliul de Programare Economica

Pe ordinea de zi a Guvernului de miercuri se afla un Memorandum. De fapt, e un raport privind activitatea Consiliului de Programare Economica in semestrul II al anului 2018. Cu aceasta ocazie am aflat si cine este responsabil de marele dezastru de pe piata constructiilor care a aparut odata cu OUG 114. Neoficial, urmeaza a se face modificari noi care sa indrepte o parte din problemele aparute pe piata constructiilor din cauza prevederilor scrise prost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )