Libnet.ro
UNICEF

13:00

CADRE MEDICALE PROST ECHIPATE, DAR STIMULATE CU 500 DE EURO Sistemul public de sanatate, la cheremul politicienilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CADRE MEDICALE PROST ECHIPATE, DAR STIMULATE CU 500 DE EURO Sistemul public de sanatate, la cheremul politicienilor

Sistemul public medical romanesc isi arata hibele, chiar acum cand este mai mare nevoie ca spitalele publice sa functioneze la parametri optimi pentru a lupta eficient impotriva pandemiei Covid -19. continuă pe Ziarul Bursa

Surse: 75.000 de cadre medicale care au prim contact cu pacienti cu COVID-19 vor primi bonus de 2.500 de lei

In jur de 75. 000 de cadre medicale ambulantieri, paramedici, brancardieri, asistenti, medici), cei care au un prim contact cu pacienti care au COVID-19, vor primi un bonus de risc medical de 2. 500 de lei brut, spun surse pentru Antena 3.

Cadre medicale de la Spitalul Judetean Alba testate pozitiv cu noul coronavirus. O sectie si-a restrans drastic activitatea

O sectie a Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia si-a restrans drastic activitatea dupa ce patru cadre medicale au fost testate pozitiv cu noul coronavirus.

34 de pacienti si cadre medicale infectate cu coronavirus la un azil de batrani din Galati Doi varstnici si sotul directoarei centrului au murit

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Galati este la un centru privat unde sunt internati peste 130 de batrani. Acolo, au fost confirmati cu COVID 25 de varstnici si 9 cadre medicale, iar doi batrani au decedat. Printre cei infectati se afla directoarea azilului, in timp ce sotul acesteia a murit. Parchetul a deschis dosar penal pe numele directoarei, cea care a transmis virusul.

Ancheta penala la Timisoara, dupa ce zece bebelusi si 25 de cadre medicale au fost infectati cu coronavirus

Parchetul de pe langa Judecatoria din Timisoara a deschis dosar penal dupa ce 25 de cadre medicale si zece bebelusi au fost diagnosticati cu coronavirus.

COVID-19 |35 de cadre medicale si 75 de pacienti au fost testati pozitiv in cadrul Spitalului Universitar Bucuresti

35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au fost testate pozitiv la infectia cu noul coronavirus, incepand din data de 22 martie si pana acum, anunta, luni, Grupul pentru Comunicare Strategica.

in ultimele doua saptamani, au fost confirmati cu coronavirus 75 de pacienti si 35 de cadre medicale de la Spitalul Universitar

In ultimele doua saptamani, au fost confirmati cu coronavirus 75 de pacienti si 35 de cadre medicale ale Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.

Focar de infectie la Spitalul Universitar din Bucuresti: 35 de cadre medicale si 75 de pacienti infectati cu noul coronavirus

Autoritatile au anuntat, luni seara ca, in ultimele doua saptamani, la Spitalul Universitar de Urgente din Capitala nu mai putin de 35 de cadre medicale si 75 de pacienti au fost infectati cu noul coronavirus.

35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar din Capitala, infectati cu COVID-19

Un numar de 35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus, anunta luni Grupul de Comunicare.

Coronavirus in Romania: 75.000 de cadre medicale vor beneficia de stimulentul de risc medical Bolos: Valoarea e de 120 de milioane de euro- UPDATE

120 de milioane de euro din fonduri europene vor fi directionate pentru plata unui stimulent de risc medical al personalului din sistemul de sanatate, in perioada crizei coronavirusului. UDPATE Un proiect de OUG in acest sens a fost introdusa pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de luni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )